OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mikä ikä lasketaan vanhaksi? Hanna käsittelee ohjelmassaan ikääntymistä

Tänään Oho Live tv:n Pieni pala Hannaa ohjelmassa klo 19,00 mennään aikuisuuden äärelle. Vieraanani on ihastuttava Katja Luhtanen. Katja on pitkänlinjan yrittäjä Optikko Duosta, optikkoalan rautainen ammattilainen ja moniosaaja. Katja on saanut minunkin ajatusmaailmani muuttumaan silmälasien suhteen ja olenkin todennut, että näin ollen ihmeiden aika ei oikeasti ole vielä ohi!

Jaksossa pääsette mukaan minun monitehosilmälasieni hankintaan. Minä koen asian niin, että olen nyt oikeasti päässyt mukaan, aikuisen naisen elämään. Hei hei vaan edelliset nuorisomonitehot, ette enää riitä minulle ja näin palvele todellisia tarpeitani!!
Saatte olla mukanamme ihan näöntarkastuksesta, moniteholasieni lopulliseen sovitukseen. Kerron lopussa myös kokemuksiani moniteholaseista ja niissä olevista moniteholinsseistä. Olen kuullut paljon ennakko ajatuksia ja oletuksia liittyen moniteholaseihin, siksi halusinkin tuoda ne nyt ihan kunnolla esille, rehellisesti ja avoimesti, miten minä se koin!

Jaksossa puhutaan myös ikääntymisestä ja sen tuomista tuntemuksista. Uskon, että tähän ikääntymiseen niin kuin moneen muuhunkin asiaan liittyy sellaisia yleisiä ennakko-oletuksia ja aivan turhia ulkoisia paineita. Ikä kysymykset ja iän lisääntyminen, ei ole myöskään negatiivinen asia vaan jokainen sekunti, jonka saan täällä maan päällä olla, on tervetullutta, vaikka se ikääni lisääkin ja kaikkea muuta siinä mukana . On se tuonut myös helpotusta!! Monet asiat eivät ole enää niin mustavalkoisia ja elämästä osaa myös nauttiakin ihan erillä tavalla kuin silloin joskus, vaikka se 35 vuotta sitten!