OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Back to basics: 8 vaatetta, joihin trendejä nähneet viisikymppiset luottavat vuosi toisensa jälkeen

Viisikymppiset muotivaikuttajat, Janet Gunn ja Melissa Meyers, ovat nähneet monien trendien tulevan ja menevän. He tietävät, että muotivaatteilla voi leikitellä silloin tällöin, mutta hyvän vaatekaapin perusta muodostuu ajattomista perusvaatteista. Vaikka ikä ei tietenkään sanele sitä, miten kenenkin tulisi pukeutua, kaksikko on kehittynyt itselleen vuosien saatossa vankan kokemuksen muotiin liittyvissä asioissa ja tietävät, mikä näyttää heidän yllään parhaalta.

Muotisivu Who What Wearin haastattelema parivaljakko paljastaa, millaisiin vaatekappaleet toimivat heidän pukeutumisensa perustana vuodesta toiseen.

1. Klassiset farkut

– Hyvin istuvat farkut ovat ikuinen klassikko jokaisessa vaatekaapissa. Rakastamme sitä, miten ajaton tämä monipuolinen, testattu ja hyväksi todettu perusvaate on. Itse suosimme korkeavyötäröisiä tyylejä eri väreissä, Gunn kertoo sivustolla.

2. Kashmir-neule

– Mikään ei tunnu niin luksukselta kuin kashmirvilla. Me suorastaan asumme neuleissa läpi talven, oli kyse sitten ylimitoitetusta tai istuvasta mallista. Ajattomasta ja mukavasta materiaalista valmistettu klassinen villapaita on aina chic, selittää Meyers.

3. Matalat kengät

– Me olemme tänä vuonna pukeutuneet jatkuvasti mataliin kenkiin tai mataliin korkoihin! Monet perinteiset klassikot toimivat melkein minkä tahansa vaatteen kanssa. Valitsitpa sitten… saappaan tai lenkkarin, matalat kengät antavat freesin ilmeen jokaiselle asulle, Gunn vakuuttaa.

4. College-paita

– Vaatekaappiimme on ehdottomasti ilmestynyt aiempaa mukavampia vaatteita. Söpö collegepaita farkkujen kanssa, tai yhteensopiva collegeasu ovat nykyään arkivaatteitamme. Tämä on täydellisen mukava, mutta tyylikäs asu, kun työskentelet kotoa käsin tai käyt kaupungilla hoitamassa asioita, Gunn sanoo.

5. Nahkavaatteet

– Nahkavaate on asun tyylikäs ankkurikappale, joka lisää särmää ja hienostuneisuutta jokaiseen lookkiin. Suositpa aitoa tai tekonahkaa, varmista, että vaatekaapistasi löytyy tänä sesonkina nahkainen hame, takki tai housupari, Meyers opastaa.

6. Saali

– Ylisuuri shaali on erittäin monipuolinen asuste, jonka voi heittää päälle ovesta lähtiessä. Sitä voidaan käyttää niin monella eri tavalla. Me käytämme sitä mieluiten joko shaalina harteilla, tai huivina takin tai bleiserin kanssa, Gunn selittää.

7. Klassinen pusero

– Yksinkertaista klassista puseroa voidaan käyttää joko tyylikkäästi nahkahameen tai rennommin suosikkifarkkujen ja lenkkarien parina. Se on ikuinen tyylisuosikkimme, Gunn toteaa.

8. Kasvomaski

– 2020 jäänee historiankirjoihin vuotena, jolloin kasvomaskista tuli perusvaate. Meidän kokoelmamme sisältää kaikenlaisia maskeja tyylikkäillä kultaketjuilla koristelluista malleista coolisti kuvioituihin, Meyers sanoo.

Lähde: Who What Wear