OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Billie Eilish julkaisi uuden kappaleen tulevalta albumilta musiikkivideon kera – ohjasi videon itse

Sensaatiomaista suosiota nauttiva poppari Billie Eilish julkaisi Your Power -nimeä kantavan singlen tulevalta Happier Than Ever -albumiltaan. Herkkä akustisen kitaran säestämä kappale on Billie Eilishin ja veljensä Finneasin kirjoittama ja säveltämä, mutta musiikkivideon on ohjannut Billie Eilish yksin.

”Tämä albumi on lempiasiani, mitä olen koskaan luonut ja olen niin innoissani ja hermostunut ja malttamaton, että pääsette kuulemaan sen. En voi edes sanoin kuvailla. En ole koskaan tuntenut yhtä paljon rakkautta projektia kohtaan. Toivottavasti tunne välittyy”, Eillish kommentoi.

Tuleva levy on odotettua jatkoa vuoden 2019 When We All Fall Asleep, Where Do We Go -albumille, joka toi artistille peräti viisi Grammya muun muassa vuoden parhaasta albumista, levytyksestä sekä laulusta ja hänet palkittiin myös vuoden parhaana uutena artistina. Eilish on nuorin henkilö ja ensimmäinen nainen, joka on voittanut samana vuonna kaikki neljä tärkeintä Grammy-palkintoa.

Suomessa ja 20 muussa maassa artistin debyytti albumi When We All Fall Asleep, Where Do We Go oli vuoden 2019 myydyin albumi ja sitä on streamattu viisinkertaiseen platinaan oikeuttava määrä.

Heinäkuussa julkaistavalta kakkosalbumilta on tähän mennessä jo julkaistu Grammyn voittanut Everything I Wanted ja Suomessakin Spotifyn listan ykköseksi marraskuussa noussut Therefore I Am. Albumi on ennakkotilattavissa CD:nä ja tupla-LP:nä, jonka levy materiaali on valmistettu 100% kierrätetystä vinyylistä!