OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / irinashayk1986

Kauneudenhoitovinkit, jotka malli Irina Shayk haluaa opettaa tyttärelleen

Irina Shayk on nelivuotiaan Lea-tyttären äiti. Supermalli kertoo muotilehti Harper’s Bazaarin haastattelussa rakastavansa äitiyttä. Itse asiassa hän lukee jopa hehkuvan ihonsa äitiyden ansioiksi. Epäilemättä myös hyvä ihonhoitorutiini, kauneusalan ammattilaisten apu ja mallin kuuluisat kasvojen jääkylvyt auttavat asiaa. Shayk luottaa kauneusasioissa omien sanojensa mukaan puhtaisiin ja luonnollisiin ainesosiin, sekä onnellisuuteen.

Shayk kertoo lehdessä, ettei äitiys ole juurikaan vaikuttanut siihen, kuinka hän hoitaa itseään ja ulkonäköään.

– Jokainen äiti osaa multitaskata, joten löydän aina jostain aikaa kauneudenhoitoon. Nyt kun tyttäreni on vähän vanhempi, meillä on hauskaa, kun teemme rutiinin yhdessä. Hän rakastaa osallistua ihonhoitooni, nainen selittää.

Lea on jo nyt kiinnostunut kauneudenhoidosta ja leikkii mielellään äitinsä kosmetiikalla. Kun tytölle tulee lisää ikää, haluaa Shayk välittää tyttärelleen viisauksia, jotka hän on itse oppinut kauneudesta. Niistä tärkein?

– Vähemmän on enemmän. Ole onnellinen omassa kehossasi, Shayk toteaa.

Luonnollinen lähestymistapa

Venäjällä syntynyt Shayk myöntää itse oppineensa paljon omalta äidiltään. Jo nuorena Shayk tutustui äitinsä kautta luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon, johon hän luottaa yhä tänä päivänä.

– Kasvoin pienessä kylässä ja tuolloin meillä ei ollut kaupoissa paljoakaan kosmetiikkaa. Suurin osa kauneudenhoidossa käytetyistä aineksista oli peräisin puutarhastamme. Naamiot valmistettiin tuoreesta kurkusta, mansikasta, kukista ja yrteistä. Opin äidiltäni paljon siitä, kuinka luonnon omia tuotteita voidaan hyödyntää kauneudessa… Ja venäläinen kauneudenhoidon salaisuus on käyttää iholla aamuisin jääpalaa, Shayk paljastaa.

Shayk ei itse yleensä käytä arjessa juurikaan meikkiä. Sen sijaan hän panostaa ihoonsa.

– Hoidan aina ihoani ja käytän siihen parhaita mahdollisia tuotteita. En todellakaan ole meikkejä rakastava tyttö. Rakastan sitä, että ihoni on puhdas, joten käytän yleensä ainoastaan kosteusvoidetta ja aurinkosuojaa.

Malli uskoo, että kauneus kumpuaa ennenkaikkea sisältäpäin.

– Uskon, että onnellisuus on paras meikki naiselle. Kun olen onnellinen, tunnen olevani kauneimmillani.

Shayk haluaakin tyttärensä oppivan, miten tärkeää on harjoittaa kiltteyttä muita kohtaan.

– Iloinen ja ystävällinen nainen on aina kaunis, hän sanoo.

Lähde: Harper’s Bazaar, Instagram