OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Martin Garrix sekä U2:n Bono ja Edge julkaisivat jalkapallon EM-kisojen tunnuslaulun

Hollantilainen EDM:n kärkinimiin kuuluva Martin Garrix julkaisi yhdessä U2:n Bonon ja Edgen kanssa kappaleen “We Are the People“, joka on pian alkavan jalkapallon EM-kisojen virallinen tunnuskappale.

Kappaleen työstäminen alkoi jo kolme vuotta sitten Monacossa, ja se saatiin valmiiksi hyvissä ajoin ennen pandemiaa, mutta sen julkaisua siirrettiin tietenkin kisojen viivästymisen jälkeen. “Minulla oli koko ajan studiossa iho kananlihalla”, Garrix kertoi äskettäin Rolling Stone -lehdelle antamassaan haastattelussa. “Koska Bono seisoi siinä vieressäni laulamassa kappalettani.”

“Tunnuskappaleen luominen yhdelle maailman suurimmista urheilutapahtumista yhdessä Bonon ja Edgen kanssa on ollut uskomaton kokemus”, Garrix kertoi julkaisussa. “Olen erittäin ylpeä siitä, mitä teimme yhdessä, ja olen innoissani voidessani vihdoin jakaa sen maailmalle!”

Katso kappale alta: