OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Äänekoskelainen action rock -yhtye Chainerection julkaisee ensialbuminsa – single nyt kuunneltavissa

Äänenkoskelta ponnahtava Chainerection on painanut rehellistä turboahdettua rock ’n’ rolliaan jo vuodesta 2009. Vaaran tuntua tihkuvissa biiseissä voi kuulla kaikuja 70-luvun Detroitista tai 90-luvun Tukholmasta. Kuunnellessa mieli saattaa hakeutua bändeihin kuten MC5, The Hellacopters, Hurriganes, Gluecifer ja The Flaming Sideburns. Kuuntele juuri julkaistu single “Who Stole My Mojo”.


Sopivasti juhannuksen esimailla 11.6.2021 julkaistava ensialbumi Alternative High kumartaa nöyristelemättä näille alan pioneereille, mutta lisää soppaan omaleimaisen asenteensa. Räjähtäviä riffejä, kirskuvia sooloja, Texasin kokoisia bassolinjoja ja päräyttävän kovaa rumputyöskentelyä. Paikoin Chainerection laskee vauhtipäisen punk rock -kohkauksensa intensiteettiä pari pykälää ja antaa tilaa groovaavalle ja pehmeälle rollille.