OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Nummirock järjestää lapsille ja nuorille bändileirin – mukana tunnettuja muusikoita ohjaamassa

Nummirock järjestää historiansa ensimmäisen musiikkileirin tuleville muusikoille: leirikummeina alan ammattilaisia mm. Mokoman ja Elonkerjuun riveistä! Juhannusviikolla Kauhajoen Nummijärvellä musisoidaan ensimmäistä kertaa lapsille ja nuorille (9v.-) suunnatun musiikkileirin voimin. Nummirock järjestää yhdessä Panula-opiston kanssa leirin nuorille muusikoille, joilla on jo entuudestaan jonkin verran soittotaustaa. Leirille voi hakea yksin tai oman bändin kanssa.

Leirin opetuksesta vastaavat musiikkialan ammattilaiset ja lisäksi leirillä nähdään nimekkäitä artistivieraita, kun leirikummeiksi saapuvat mm. Tuomo Saikkonen (Mokoma) ja Osku Ketola (Elonkerjuu). Tapahtuma järjestetään Nummirockin legendaariseksi muodostuneella maaperällä Seurantalo Salakarin tiloissa. Nelipäiväisen (bändeillä kaksipäiväisen) leirin päätteeksi leiriläiset pääsevät esiintymään Nummirockin Inferno-stagella suorassa lähetyksessä. Samalta lavalta rokataan virtuaalinen Nummirock myöhemmin viikonloppuna, joten puitteet ovat sen mukaiset!

Leirille voi hakea joko yksityisenä soittajana tai omalla bändillä bändisparraukseen. Haku on nyt auki virallisella leirisivulla www.nummirock.fi/bandileiri.

Bändileiri toteutetaan Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston myöntämän avustuksen tuella. Lisätietoa Nummirock-bändileiristä löytyy osoitteesta www.nummirock.fi/bandileiri