OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sinéad O’Connor ilmoittaa Twitterissä vetäytyvänsä musiikin parista kokonaan.

Laulaja-lauluntekijä Sinéad O’Connor, 54, on ilmoittanut lopettavansa lähes 40-vuotisen musiikkiuransa kertomalla asiasta Twitterissä.

”Ilmoitan eläköityväni kiertämisestä ja musiikkialalla työskentelemisestä. Minusta on tullut vanhempi ja olen väsynyt”, O’Connor twiittaa.

Muusikko vahvistaa samalla tulevan No Veteran Dies Alone -albumin jäävän hänen viimeisekseen.

”Vuonna 2022 ilmestyvä NVDA jää viimeiseksi julkaisukseni”, O’Connor kirjoittaa. ”Sen jälkeen ei ole luvassa enempää kiertämistä tai promoamista.”

”Tämä ei ole surullinen uutinen”, muusikko toteaa toisessa twiitissään. ”Se on ällistyttävän kaunis uutinen. Soturi tietää milloin hänen tulee vetäytyä. Tämä on ollut 40 vuoden matka. On aika nostaa jalat ylös ja toteuttaa muita unelmia.”

O’Connor myöhemmin selvensi hieman lausuntojaan ja pahoittelu julkistuksensa äkillisyyttä.

”Olen pahoillani jos eläköitymisestä twiittaamiseni järkytti järjestäjiä, promoottoreita tai managereita”, muusikko toteaa. ”Kirjani tekeminen sai minut tajuamaan, että olen oma pomoni. En halunnut odottaa miehiltä lupaa sille, koska voisin julkistaa tiedon. Olen myös nauttinut parit viskit.”

Sinéad O’Connor, 54, esiintyy vielä sovituissa konserteissa, jotka siirtyivät koronaviruspandemian myötä vuodelle 2021 ja 2022. Laulajan yhdennentoista albumin on määrä ilmestyä tammikuussa 2022.

O’Connorin vuonna 1990 ilmestynyt toinen albumi I Do Not Want What I Haven’t Got sisälsi laulajan uran tostaiseksi suurimman ja tunnetuimman hitin, Princen kirjoittaman kappaleen ”Nothing Compares 2 U”.