OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tuntuuko laihtuminen ja elämäntapamuutos jojoilulta – katso tämä jakso

Tänään Oho Live tv:n Pieni pala Hannaa klo 19.00 alkavassa jaksossa, puhutaan Aleksi Laajoen kanssa järkevästä, pysyvästä ja realistisesti toteutettavasta elämäntapamuutoksesta.

Mielen täytyy olla muutoksessa oikealla tavalla mukana. Mieli on yksi tärkeimmistä asioista koko muutoksessa. Liikunnasta puhutaan myös ja siitä, miten siinäkin pitää kuunnella omaa mieltään, tavoitteiden pitää olla realistiset ja liikkeelle lähdetään aina omalta tasolta. Liikunnassa on myös erittäin tärkeää osata välillä olla itselleen terveellä ja järkevällä tavalla armollinen.

Keskustelun jälkeen Hanna laitetaan Aleksin ohjauksella, koko kehon lihaksistoa vahvistavassa salitreenauksessa liikkeelle. Näette miten Aleksi ohjaa Hannaa tekemään liikkeet oikein. Huomioon otetaan myös se, että treenaamisessa lähdetään liikkeelle Hannan nykyiseltä tasolta! Saa nähdä miten Hannan käy!!

Ohjelman lopuksi näette miten Aleksi itse treenaa! Aleksin salitreeni on tavoitteellista ja Aleksi on kerännyt jo useita mitaleita SM-tasolla niin kamppailulajeissa kuin kehonrakennuksessakin.

Aleksin ohjaus ei kuitenkaan vaadi sitä, että ohjattavan pitäisi olla huippukuntoinen tai tehdä kaikki asiat kilpaurheilijan mentaliteetilla. Kaikille treenaajille on Aleksin mielestä oma paikkansa. Aleksin ajatus on, että liikunta antaa meille ihan jokaiselle elämänlaatua ja tukee terveyttä, tekipä sitä millä tasolla tahansa!