OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Unsplash.com

Dolly Parton näyttävästä ulkonäöstään: “Meikkaan, koska ikinä ei voi tietää, kuka ovelle ilmestyy.”

Kantrilegenda Dolly Parton on kiistatta monen sortin ikoni. Paitsi että hän on huippulahjakas laulaja ja lauluntekijä, myös hänen näyttävä ulkonäkönsä on ihastuttanut (ja vihastuttanut) yleisöjä jo vuosikymmeniä. Hiljattain Parton teki jälleen uuden aluevaltauksen, kun hän lanseerasi oman nimikkotuoksunsa, Dolly Scent From Above.

– Olen aina halunnut oman hajuveden! Rakastan ihania tuoksuja. Ihmiset seuraavat perässäni käytävillä kysyäkseen minulta, mitä tuoksua käytän. Myös Cherillä on oma tuoksunsa, ja niin oli Elizabeth Taylorillakin, hän hehkuttaa Harper’s Bazaarissa.

Puhuessaan muotilehden kanssa uudesta tuoksustaan, Parton päätti valottaa myös kuuluisan ulkomuotonsa taustoja.

Peruukkeja, meikkiä ja kimallusta

Parton myöntää rakastavansa prameilua ja hän tuo usein ulkonäköönsä lisäpotkua peruukkien avulla.

– Lempiperuukkini on se, joka minulla on Songteller-kirjan kannessa. Se on peruukeistani varmasti myös kuuluisin. Tätini Colleen Owens toimi tuolloin kampaajanani. Ilme oli hänen suunnittelemansa. Toivon, että jonakin päivänä minulla olisi oma peruukki- ja hiustuotemallistoni, Parton kertoo.

Kimaltelevat esiintymisasut ja voimakas meikki ovat osa Partonin lavapersoonaa. Arkena Partonin tyyli on hieman maanläheisempi, mutta ilman meikkiä häntä ei nähdä koskaan.

– En tietenkään pukeudu aina strasseihin ja korvakoruihin. Mutta käytän jonkin verran meikkiä joka päivä. En halua näyttää kotosallakaan rähjäiseltä mieheni Carl Deanin edessä, sillä emme näe toisiamme tarpeeksi. Käytän peruukkeja, mutta tykkään myös hiusdonitseista. Ja meikkaan, koska ikinä ei voi tietää, kuka ovelle ilmestyy, hän lisää.

On kuitenkin yksi tuote, joka loistaa poissaolollaan Partonin meikkiarsenaalissa. Laulaja ei ole huulipunan ystävä, vaan suosii mieluummin rajauskyniä ja huulikiiltoa.

– Huulipuna päätyy hampaisiin, hän selittää.

Kaikesta teatraalisuudesta huolimatta Parton luottaa ihonhoidossaan loppujen lopuksi varsin yksinkertaisiin tuotteisiin.

– Lähetän ihmiset apteekkiin hakemaan minulle kauneudenhoitotuotteita. Rakastan Maybelline New Yorkin ripsientaivutinta ja olen käyttänyt Pond’s Cold Cream -voidetta iät ajat. Vaikka minulla on kaikenlaisia kalliita tuotteita, olen huomannut, että simppelit tuotteet ovat aivan yhtä hyviä. Usein ne ovat jopa parempia.

Lähde: Harper’s Bazaar