OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lähde: Instagram / priyankachopra

Priyanka Chopra ulkonäöstä: “Itsevarmuus on tärkein kauneuden muoto”

Näyttelijä Priyanka Chopra on toistuvasti rankattu maailman kauneimpien naisten joukkoon, joten ei ole ihme, että hän on laajentanut työtään myös kauneuden saralle. Paitsi että hän toimii parhaillaan Max Factorin lähettiläänä, Chopra on lanseerannut ikiomat hiustenhoitotuotteensa, jotka kantavat nimeä Anomaly Haircare. Uuden aluevaltauksensa innoittamana nainen raottaa muotilehti Vogue UK:ssa myös kauneus- ja hyvinvointirutiiniaan.

Kuten kaikki muutkin, myös Chopra aloittaa aamunsa vedellä ja kahvilla. Ensin mainittua ei kuitenkaan sovi nauttia aivan mistä tahansa lasista.

– Pidän sängyn vieressä kuparista valmistettua lasia ja annan veden olla siinä yön yli. Opin tämän Intiassa. Kuparin hyvät ominaisuudet imeytyvät veteen. Se on hyväksi immuunijärjestelmälle, luille ja hermostolle, hän paljastaa lehdessä.

Näyttelijä myöntää panostavansa ulkonäköönsä ja päivittäisen kauneudenhoidon pohja on tietenkin hyvä ihonhoitorutiini.

– Jos sinulla on hyvä iho, voit käyttää meikkiä niin paljon tai vähän kuin haluat… Koen, että on tärkeää poistaa meikki yöksi, jotta kasvoille ei jää ripsiväriä tai muita jäänteitä päivästä. Se on minulle terapeuttinen prosessi, hän kertoo.

Pelkkä perushoito ei kuitenkaan riitä Chopralle.

– Rakastan kasvohoitoja. Yritän käydä niissä vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. Mikä tärkeintä, pyrin huolehtimaan ihon terveydestä. Juon valtavasti vettä. Minulla on aina pullo mukanani laukussa. Se on todella tärkeää, samoin kuin riittävän pitkät, seitsemän tai kahdeksan tunnin yöunet. Kun huolehdin näistä kahdesta asiaa, näen todellisen eron ihossani.

Pintaa syvemmälle

Chopra kuitenkin uskoo vakaasti, että kauneus on muutakin kuin pintaa. Hänen paras kauneuteen liittyvä opetuksensa on peräisin hänen äidiltään.

– Hän sanoi: ”Itsevarmuus on tärkein kauneuden muoto. Sinulla voi olla mitä upeimmat vaatteet, hiukset, tai meikki, mutta jos et ole itsevarma, et säteile sellaista energiaa.” Se on paras kauneusvinkki, jonka olen koskaan saanut ja olen työskennellyt hyvän itsetunnon eteen. Tunnen olevani kauneimmillani, kun olen itsevarma, hän sanoo.

Koska hyvä olo näkyy päälle päin, Chopra myös kuntoilee säännöllisesti.

– En ole sitä tyyppiä, joka loistaa ohjatuilla tunneilla, mutta uin mielelläni. Teen 15-20 altaanmittaa. Se kohottaa mielialaani ja tunnen sen jälkeen oloni erittäin energiseksi.

Chopra uskoo myös meditaation voimaan, joskaan hän ei vietä tuntitolkulla aikaa lootusasennossa.

– Minusta meditaatiota tapahtuu eri muodoissa. Minulle meditaatio on sitä, että keskityn täysillä työhöni. Kun olen kuvauspaikalla ja mietin roolihahmoani, se tuntuu meditatiiviselta. Tunnen meditatiivisuutta aina, kun teen jotain luovaa.

Edes Chopra ei kuitenkaan ole täydellinen. Hän myöntää sortuneensa vuosien varrella joihinkin valitettaviin trendeihin, kuten 2000-luvun alun ohuiksi nypittyihin kulmakarvoihin. Onneksi ne ovat sittemmin kasvaneet takaisin.

– Elämässäni oli myös ajanjakso, jolloin ajattelin, että enemmän enemmän ja kadun sitä. Kaiken piti olla suurta, huulien, silmämeikin, poskipunan, aivan kaiken. Hiukset olivat näyttävät, samoin vaatteet. Mutta tiedätkö, me kehitymme, hän toteaa.

Lähde: Vogue UK, Instagram