OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / busbeestyle

Viisi kesätrendiä, joihin viisikymppiset muotivaikuttajat luottavat

Ikä ei määritä sitä, miten kenenkin pitäisi pukeutua. Monesti kuitenkin hieman kypsempään ikään ehtineet naiset omaavat riittävästi kokemusta osatakseen välttää kamalimpia trendejä. Muotivaikuttajat Erin Busbee, 46, ja Melissa Meyers, 56, toimivat tyyli-inspiraationa tuhansille naisille sosiaalisessa mediassa.

Busbee ja Meyers osaavat olla tyylikkäitä tinkimättä mukavuudesta. Who What Wear päätti kysyä kaksikolta, mitä he pukevat ylleen tänä kesänä.

1. Moderni puku

– Rakastan moderneja pukuja, olipa kyse sitten lounaasta tai illan riennoista, sanoo Meyers sivustolla.

– Shortsit ja yhteensopiva jakku ovat tyylikäs mutta yllättävä asu, joka sopii hienompiinkin tilaisuuksiin, lisää Busbee.

2. Rohkeat värit

– Vietettyäni niin pitkään karanteenissa, olen iloinen voidessani pukea ylleni rohkeita värejä. Mitä kirkkaampi, sitä parempi, Busbee hehkuttaa.

– Pukeudun yleensä neutraaleihin sävyihin, mutta tänä kesänä olen ollut innoissani voidessani jälleen mennä ulos ja tuoda asuuni juhlallisuutta rohkeilla jalokiviväreillä, Meyers myöntää.

3. Rennot farkut

– Olen pukeutunut pillifarkkuihin vuosikymmenen ajan. Olen totaalisen valmis siirtymään rennompaan istuvuuteen. Ylisuuret ja leveälahkeiset farkut ovat myös mukavammat päällä, Busbee kiittelee.

– Vietettyäni kuukausia kotona mukavissa vaatteissa, olen ollut lopultakin valmis luopumaan pillifarkuista ja käytän nyt rennommin istuvia farkkuja. Ne näyttävät raikkaalta ja modernilta, sanoo Meyers.

4. Midimekko

– Olen vain 163-senttinen, mutta midimekko saa minut näyttämään pidemmältä ja imartelee vartaloani. Se on tyylikkäin kesäasuni, Meyers kertoo.

– Midimekon pidempi helma on viileä, mukava ja tyylikäs läpi kesän! Rakastan vaatteita, jotka ovat itsessään valmis asukokonaisuus, Busbee toteaa.

5. Puhvihihat

– Rakastan puhvihihoja aina ja valkoinen pusero on klassinen perusvaate jokaiseen kaappiin, Meyers sanoo.

– Minun vartaloni on muodoltaan laatikkomainen, joten rakastan sitä, että puhvihihat tuovat yläosaan volyymia, Busbee toteaa.

Lähde: Who What Wear, Instagram