OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ringo Starr julkaisee uusimman EP:nsä – kuuntele ensimmäinen single

The Beatles -legenda Ringo Starr julkaisee uusimman Change the World -nimisen EP:nsä syyskuun 24. päivä.

Neljän kappaleen julkaisu nauhoitettiin entisen Beatlen kotistudiossa, ja albumilla kuullaan “reilusti uusia yhteistyökumppaneita, jotka ovat luoneet kanssani kappaleita, jotka kattavat pop-, country-, reggae- ja rock and roll -spektrin”.

”Mikä siunaus se onkaan ollut tänä vuonna, kun minulla on oma studio täällä kotona. Voin tehdä yhteistyötä niin monien hienojen muusikoiden kanssa, joista joidenkin kanssa olen työskennellyt aiemmin ja joista osa on uusia ystäviä”, Ringo kertoi lehdistötiedotteessa. Fab Four -rumpali ei ole ollut toimettomana kotistudiollaan, sillä tuleva albumi on jo toinen tänä vuonna julkaistu tähtivilinää sisältävä lyhytsoitto. Hyviä arviota saanut In Zoom -EP julkaistiin kokonaisuudessaan maaliskuussa.

Lyhytsoiton nimikkokappale on Toto-kaksikko Joseph Williamsin ja Steve Lukatherin käsialaa. Voit kuunnella sen alta.

Albumin viimeisen kappaleen on määrä olla Ringon oma versio Rock Around The Clock -kappaleesta, jossa soittavat mm. kitaristi Joe Walsh ja pianisti Bruce Sugar! Change the World on saatavilla digitaalisesti sekä CD- ja kasettina 24. syyskuuta ja 10 ”vinyyli julkaistaan ​​19. marraskuuta.