OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Anderson .Paak tatuoi käteensä ohjeet tuotannon julkaisemiseen postuumisti

Yhdysvaltalainen räppäri-tuottaja-lauluntekijä Anderson .Paak ilmoitti erikoisella ja kantaaottavalla tavalla mielipiteensä ihmisille, jotka haluavat julkaista artistin musiikkia tämän kuolemansa jälkeen.

Artisti jakoi Instagramissa kuvan, jossa näkyy varsin suoraviivainen tatuointi ohjeen kera: ”Kun olen poissa, älkää julkaisko mitään nimelläni varustettuja uusia levyjä tai kappaleita. Ne ovat pelkkiä demoja, eikä niitä ole tarkoitettu yleisön kuultavaksi”, tatuoinnissa lukee.

Viime vuonna parhaan R&B-albumin -ja R&B-esityksen Grammy -palkinnon voittanut Anderson .Paak tunnetaan kappaleista kuten Come Down, Tints, Heart Don’t Stand a Chance ja Trippy. .Paak on työskennellyt myös useiden alan huippunimien kanssa ja yhteistyötä on tehty muun muassa Kendrick Lamarin, Dr. Dren, Snoop Doggin, J. Colen ja André 3000:n kanssa. .Paakin Lockdown -kappale on ehdolla tulevassa Grammy-gaalassa parhaan musiikkivideon sekä parhaan melodisen rap-esityksen kategorioissa.

Postuumisti julkaistut albumit ovat yleistyneet viime vuosina, kun esimerkiksi Mac Millerin, Juice WRLD:n, Pop Smoken ja Lil Peepin demoja ja pöytälaatikosta löydettyjä keskeneräisiä kappaleita on julkaistu kokonaan omina albumeinaan tai lisäsisältöinä uudelleenjulkaistuihin pitkäsoittoihin. ​Alkukesästä julkaistu Pop Smoken levy ”Shoot for the Stars Aim for the Moon” päätettiin tuottaa postuumisti valmiiksi sen jälkeen, kun tuntematon asemies ampui hänet kotonaan 19.2.2020. MRC Datan julkaisema albumi on jo nyt myynyt lähes miljoona kappaletta ja on todennäköisesti vuoden 2021 myydyin hip-hop-albumi.