OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tampere-talo. Kuva: Laura Vanzo

Tubecon Games kerää niin pelaamisen harrastajat kuin ammattilaiset yhteen Tampere-talolle

Tampere-talo muuttuu kahden päivän ajaksi kaikenlaisen pelaamisen viihdekeskukseksi. Tubecon Games kokoaa yhteen Suomen tunnetuimmat vaikuttajat, heidän faninsa ja ammattipelaajat.

20.–21.8.2021 järjestettävän tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan ja haastamaan eri peleissä Suomen suosituimpia vaikuttajia, kuten Jaakko Parkkali, Herbalisti, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi ja Mikirotta.

– Tubecon Games tarjoaa viihteen, elämysten, pelien, turnausten, ohjelmanumeroiden ja Meet & Greet -fanitapaamisten lisäksi Suomen parasta e-sports -viihdettä. Ohjelma ja sisältö on rakennettu sekä nuoremmalle että vanhemmalle sukupolvelle ja tavoitteenamme on luoda tapahtumasta jokavuotinen viihteellisen pelaamisen ykköstapahtuma Suomessa, kertoo Tampere-talo Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen lehdistötiedotteessa.

Tubecon Games -tapahtumassa ratkeaa myös Counter Strike -pelin Suomen mestaruus. Tubecon Games CS:GO Finnish Championship (eSM) -lopputurnaus järjestetään perjantaina 20.8. Turnausta edeltää netissä 30.7.–1.8. pelattava karsintaturnaus. Mukana karsintataistossa on yhteensä 128 joukkuetta, joista kolme parasta etenevät livenä pelattavaan Tubecon Games CS:GO Finnish Championship lopputurnaukseen. Neljäntenä osallistujana lopputurnaukseen ottaa osaa lajin hallitseva mestari HAVU Gaming.

– Suomalaiset pelaajayhteisöt ovat ottaneet Tubecon Games -tapahtuman innolla vastaan, mistä Tubecon Games CS:GO Finnish Championship (eSM) on hieno osoitus. Myös muista kansallisista pelimestaruuksista rakentuu varmasti haluttuja kisoja jo ensimmäisessä tapahtumassa, toteaa Tubeconin toimitusjohtaja Jan Grehn.

PUBG1000 – PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnauksen (PG16) karsintaottelut alkavat perjantaina ja jatkuvat lauantaina. Among Us -livessä liekeissä ovat muun muassa Herbalisti, Jennysvoices, PAQPA ja ZoneVD. Kommentaattorina ja juontajana toimii Jaakko Parkkali.

FIFA-Loungentapahtumat juontaa IlariPro. NHL-Loungen juontaa MrJallu101. FIFA- ja NHL-Loungessa pelataan molempina päivinä ja Tubecon Gamesin viralliset mestarit vuosimallia 2021 kruunataan lauantaina pelattavissa finaaleissa.

Minecratf-alueella yleisö pääsee toden teolla mukaan. Päivän aikana on 1 vs 1 -pelejä. Myös Fortnitessa on lukuisia vaikuttajien 1 vs 1 -vetoja. Pelaajamimmit Tinke, Paqpa & Nedde ottavat haltuun The Sims -pelin viihteellisen ja interaktiivisen show:n myötä.

Koko ohjelmisto on esitelty Tubeconin sivuilla.

Lähde: Tampere-talo Oy