OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Naispuolinen rekkakuski kohtaa usein stereotypiaa – tutustumme nuoren Annan tarinaan

Pieni pala Hannaa jaksossa oli 7. syyskuuta, klo 19.00 vieraana, todella mielenkiintoinen ja ihana persoona Anna Sarajärvi.

Anna on herkkä muusikkotyttö, jolle kitaran soitto ja laulaminen on todella tärkeää ja mieleistä tekemistä. Anna käsittelee paljon myös omia tunteitaan ja ajatuksiaan, laulun ja kitaran avulla. Kun katson kitara sylissä istuvaa Annaa ja kuuntelen laulua, kaikki muu unohtuu samantien ympäriltäni. Annalla on kyky vangita kuulijansa ja ottaa kuulija esitykseensä mukaan. Tämä johtuu uskomattomasta tavasta tulkita kappaleita, Anna menee esiityessään itsekkin kappaleisiin sisälle.

Toinen puoli Annasta taas ei ole niin herkkä. Anna ajaa työkseen rekka-autoa. Annalla ei mene sormi suuhun, eikä ole peukalo keskellä kämmentä. Annalta luonnistuu rekka-auton renkaan vaihto ja monet muut näihin suuriin rekkoihin liittyvät työtehtävät.

Annalla on myös mahtavan persoonan omaava ja rakas elämänkumppani, Oskari-koira. Oskari ja Anna ovat tiivis parivaljakko. Oskari ei ole yhtään outo näky istumassa vänkärin penkillä, isossa rekka-autossa.

Jaksossa Anna kertoo itsestään, musiikin merkityksestä hänelle, uskalluksesta toteuttaa itseään ja tietenkin puhumme myös työstä rekka-auton kuljettajana.

Tule ihmeessä sinäkin mukaan, tähän erittäin mielenkiintoiseen jaksoon!