OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Back to Work! 9 tyylikikkaa, jotka piristävät työhön paluuta

Etätöitä on tehty jo vuodenpäivät ja enemmänkin, mutta nyt maailma on jälleen hiljalleen avautumassa. Tänä syksynä monella koittaa se päivä, kun on vihdoin aika palata toimistolle. Verkkareissa suoritettujen työpäivien jäädessä historiaan on taas aika panostaa pukeutumiseen.

Onneksi Kööpenhaminan muotiviikoilla nähtiin runsaasti skarppeja syys-lookkeja, joista voi hakea innoitusta työpukeutumiseen. Skandinaavisen selkeät linjat ja syksyn herkulliset värit tekevät toimistotyylistä tänä vuonna kaikkea muuta kuin tylsän. Vogue UK listasi yhdeksän tyylikikkaa, jotka tekevät töihin pukeutumisesta hauskaa.

1. Värikkäät asusteet

Nyt, kun päivät alkavat lyhentyä ja harmaa sää koettelee mieltä, ei ole aika luopua kesän ihanista väreistä. Värikkäät asusteet piristävät paremmin kuin aamukahvi.

2. Näyttävät päällysvaatteet

Syksyssä parasta ovat tietenkin upeat päällystakit. Laadukas ja näyttävä takki kestää käytössä vuodesta toiseen.

3. Ylisuuri bleiseri

Ylisuuret bleiserit ovat edelleen muodissa. Tänä syksynä sääntö tuntuu olevan, että mitä isompi, sen parempi. Kookkaan bleiserin alle on helppo kerrostaa vaikkapa neule.

4. Käytännölliset, mutta näyttävät kengät

Pitkä työpäivä voi olla jaloille raskas, joten jalkaan kannattaa valita mukavat kengät. Käytännöllisyys ei kuitenkaan tarkoita tylsää, sillä tänä syksynä näyttävät, paksupohjaiset loaferit ovat muodikkain valinta sekä töihin että vapaa-ajalle.

5. Rento puku

Puku on aina takuuvarma toimistoasu. Oversized-istuvuus tekee tämän vuoden puvusta vaivattoman ja rennon valinnan työpaikalle.

6. Liivi

Kukapa ei olisi joskus yrittänyt kopsata Kate Mossin festarityyliä, jonka perustana toimivat mikroshortsit, polvimittaiset saappaat ja herrainliivi. Hyvä uutineen on, että miesten pukeutumisesta lainattu liivi toimii yhtä lailla toimistolla kuin festareilla.

7. Monitoimimekko

Syksyn saapuminen ei tarkoita, että mekoista pitäisi luopua. Syksyn paras vaate on monitoimimekko, joka toimii sekä töissä että vapaalla. Kokeile esimerkiksi neutraalin väristä neulemekkoa.

8. Leikkisä hame

Hanki päivittäinen piristysruiske valitsemalla turvallisen neuleen pariksi leikkisä hame. Pirtsakka väri tai näyttävä materiaali auttavat pitämään syksyisen alakulon loitolla.

9. Tupla-denim

Jos työpaikan pukukoodi sallii farkut, ota arjen suosikkikankaasta kaikki irti ja pukeudu denimiin päästä varpaisiin.

Lähde: Vogue UK