OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ed Sheeran konsertoi Helsingissä -ensimmäinen kansainvälinen julkistettu esiintyjä uudistuneelle Olympiastadionille

Huippusuosittu popin supertähti Ed Sheeran käynnistää keväällä Eurooppaa halkovan ”+ – = ÷ x Tour” -kiertueensa, jonka saattelemana brittiartisti konsertoi Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20. elokuuta 2022 ollen samalla on ensimmäinen hiljattain remontoidulle Olympiastadionille julkaistu ulkomainen esiintyjä. Suurkonsertin lipunmyynti käynnistyy lauantaina 25. syyskuuta klo 13 Lippupisteessä.

Ed Sheeranin edellinen Divide -maailmankiertue rikkoi kaikki mahdolliset ennätykset kaikkien aikojen eniten yleisöä sekä suurimman lippukassan keränneenä kiertueena maailmassa. Myös Suomen konsertit Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019 keräsivät ennätyksellisen 108 000 hengen yleisön ollen maamme historian suurin yksittäinen konserttitapahtuma.

Kiertueella kuullaan lokakuussa ilmestyvän ”=” -albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä ja koetaan Ed Sheeranin täysin uusi konserttituotanto keskelle yleisöä sijoittuvalta ainutlaatuiselta 360-lavalta. Lokakuun lopulla ilmestyvältä viidenneltä albumilta julkaistut singlet Bad Habits ja Shivers jatkavat artistin menestystarinaa. Bad Habits nousi listaykköseksi muun muassa Ison-Britannian ja Suomen singlelistoilla.

Ed Sheeran on kerännyt moninkertaista platinaa suoratoistostriimeillä ja fyysisellä albumimyynnillä sekä valloittanut radioaallot lukemattomilla hiteillään kuten Perfect ja Shape of You, joka on myös Spotifyn kaikkien aikojen soitetuin kappale. Viime viikolla Ed Sheeranista tuli ensimmäinen brittiläinen sooloartisti, joka on ollut Brittien virallisen singlelistan ykköspaikalla 52 viikon ajan uransa aikana; tähän mennessä samaan ovat pystyneet vain Elvis Presley ja The Beatles.