OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram /emmaraducanu

Emma Raducanu on Diorin uusi kasvo

Emma Raducanu on noussut nopeasti yhdeksi tennismaailman suurimmista tähdistä. 18-vuotiaana naisten kaksinpelin grand slam -mestaruuden Yhdysvaltain avoimissa 2021 napannut nuori nainen teki tennishistoriaa ja nousi samalla kotimaansa Britannian rakastetuksi sankariksi. Tennistaitojensa ohella Raducanu on valloittanut fanien sydämet säkenöivällä persoonallisuudellaan ja ulkonäöllään. Oli vain ajan kysymys, koska muotimaailma iskisi silmänsä uuteen tähtöseen.

Pian Raducanu suostuikin ikonisen korualan yrityksen, Tiffany & Co:n, lähettilääksi, sekä käänsi katseita upealla asullaan vuoden 2021 Met Galassa. Nainen nähtiin myös viihdemaailman tähtien rinnalla uusimman Bond-elokuvan, No Time to Die, Lontoon ensi-illassa, jossa hän oli pukeutunut Diorin hohtavaan iltapukuun.

– Se tuntui taivaalliselta. Oli ainutlaatuinen kokemus saada pukeutua mekkoon, joka on valmistettu Diorin ateljeen taikuudella. Yksityiskohtainen kirjailu oli ainutlaatuinen ja minulle oli suuri kunnia saada osallistua ensimmäiseen ensi-iltaani tämä mekko ylläni, Raducanu kommentoi tuolloin Vogue-lehden mukaan.

Huippusuunnittelijan ja urheilijakaunottaren yhteistyö oli selvästi rakkautta ensisilmäyksellä, sillä nyt Raducanu on julistettu Diorin viralliseksi lähettilääksi. Voguen mukaan nainen toimii sekä Diorin muotitalon että ihonhoito- ja meikkituotesarjan kasvona.

Raducanua puhuttelivat paitsi Diorin ylellisyys ja vankka ammattitaito, myös talon nykyisen luovan johtajan, Maria Grazia Chiurin, moderni maailmankatsomus ja feminismi.

– Maria Grazian työ voimaannuttaa naisia ja auttaa heitä tuntemaan olonsa itsevarmaksi Diorin ikonisessa ja ainutlaatuisessa räätälöinnissä. Hänen lähestymistapansa vilpittömyys ja se, miten hän tekee muotinäytöksestä kollektiivisen ja merkityksellisen tapahtuman, ovat kiistatta vaikuttaneet päätökseeni, Raducanu kommentoi yhteistyötä Voguen mukaan.

Dior ja Raducanu ilmoittivat yhteistyöstään 19. lokakuuta.

Lähde: Vogue, Instagram