OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Slash julkaisee sooloyhtyeensä kanssa ensimmäisen kappaleen tulevalta albumilta – kuuntele The River Is Rising

Guns N’ Roses kitaristi Slashin ja Myles Kennedy & The Conspiratorsin tulevalta yhteistyöalbumilta saatiin ensimmäinen pitkään odotettu näyttö, kun single “The River Is Rising” julkaistiin tänään 17:30 musiikkivideon kera. Kappale on osa uutta “4” -albumia, joka julkaistaan ​​11. helmikuuta Gibson Recordsin kautta, joka on legendaarisen kitarayhtiön ensimmäinen kokeilu musiikin julkaisemisen maailmassa.

”On kunnia olla ensimmäinen julkaisu uudella Gibson Records -levy-yhtiöllä”, Slash kommentoi. ”Tämä tulee olemaan varmasti uusi huippu kumppanuussuhteessamme ja kun olen ollut niin tiiviisti tekemisissä Gibsonin kanssa näin kauan, tiedän, että heistä tulee levy-yhtiö, joka todella tukee artisteja luovasti. Ei vain minua, vaan kaikkia tulevia taiteilijoita!”

Uusi albumi on Slashin viides sooloalbumi ja neljäs Conspirators -yhtyeen kanssa joka koostuu; Myles Kennedy (laulu), Todd Kerns (basso, laulu), Brent Fitz (rummut) ja Frank Sidoris (kitara ja laulu).

”Tällä levyllä on todella vahva live-esiintymisen tunnelma. Se äänitettiin hyvin vanhan liiton tavalla. En halua paljastaa vielä liikaa, mutta siinä on paljon sitä samaa energiaa ja fiilistä, minkä parissa me olemme kasvaneet. Se oli todella hauska levy tehdä”, solisti Myles Kennedy kertoi Audio Ink Radion haastattelussa.

Voit katsoa uuden kappaleen ja sen musiikkivideon ensiesityksen täältä:

Slash on pysynyt kiireisenä, sillä huhujen mukaan Guns N’ Roses olisi työstämässä kokonaan uutta albumia ja 25. helmikuuta ilmestyy EP, joka sisältää syyskuussa julkaistun Hard Skool -singlen lisäksi aiemmin ilmestyneen Absurd -kappaleen ja liveversiot Don’t Cry– ja You’re Crazy -kappaleista.

Guns N ‘Rosesille uusi albumi olisi jatkoa vuonna 2008 julkaistulle Chinese Democracy -albumille, sekä ensimmäinen albumi, jolla soittavat Guns N’ Rosesin ’’klassinen kokoonpano’’, eli Slash, Duff McKagan ja Axl Rose sitten vuoden 1993, The Spaghetti Incident? -coveralbumin!