OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Marilyn Monroe, Diana Ross, Sophia Loren… Tällaisiin konsteihin ikonit luottivat kauneudenhoidossa

Mikroneulausta, kulmien laminointia, radiotaajuushoitoja… mitäpä emme olisi valmiita kokeilemaan kauneuden ja hyvinvoinnin nimissä. Ulkonäköön käytetään kenties enemmän kuin aikaa ja rahaa koskaan ja monet aiemmin ammattilaisille varatuista tehoaineista ja työkaluista ovat löytäneet tiensä osaksi tavallisten ihmisten kotihoitorutiinia.

Ulkonäköön panostaminen ei kuitenkaan ole mikään uusi ilmiö. Monet historian kuuluisimmista kaunottarista ovat suosineet hyvin eriskummallisiakin niksejä kauneudenhoidossaan. Poosh paljastaa, miten takavuosien esikuvat hoitivat itseään silloin, kun nykyisenlaisesta teknologiasta ei osattu edes haaveilla.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroen tiimalasivartalo on yhä maailmankuulu. Monroe huolehti kurveistaan proteiinin avulla. Kaunottaren kerrotaan aloittaneen aamunsa lämmittämällä kupin maitoa ja vatkaamalla joukkoon kaksi kananmunaa. Hän nautti seoksen valmistautuessaan päivään.

Diana Ross

Diana Ross on todellinen glamour-kuningatar. Kimaltavat asut, suuret hiukset ja höyhenpuuhkat olivat osa hänen lavapersoonaansa. Hänen kenties tärkein salainen ase oli kuitenkin nimikkotuoksu. Pooshin mukaan Ross halusi tuoksunsa sopivan yksi yhteen hänen näyttävän ulkomuotonsa kanssa. Kaupan hyllystä ostettava perusparfyymi ei sopinut tähän tarkoitukseen, joten hän loi oman tuoksunsa. Se kantoi nimeä Diamond Diana ja se tuoksui Rossin mukaan “raikkaalta tuulahdukselta”.

Sophia Loren

Sophia Loren osaa nauttia elämästä. Näyttelijä on usein puhunut rakkaudestaan ruokaan, eikä langanlaiha vartalo ole koskaan ollut hänen haaveissaan. Italialaisen kaunottaren ruokavalioon kuuluu tietenkin paljon pastaa ja oliiviöljyä. Loren on paljastanut lorauttavansa oliiviöljyä myös kylpyveteensä, jotta hänen ihonsa pysyisi kosteutettuna.

Jane Birkin

Jane Birkin on perinteisen ranskattaren ruumiillistuma. Vaikka huippukallis Birkin-laukku on saanut juuri hänestä innoituksensa, Birkinin oma tyyli on aina ollut luonnollinen ja huoleton. Birkin suosii arkipukeutumisessaan farkkuja ja t-paitoja ja minimaalista meikkiä. Birkin paljastaa salaisuudekseen kylmän veden, jota hän roiskii kasvoilleen joka aamu. Näin hän loihtii poskilleen terveen punan ilman meikkiä.

Aretha Franklin

Aretha Franklin ei juossut trendien perässä. Hän tiesi tarkkaan, mitä hän halusi; ja sehän oli yleensä juuri päinvastaista kuin mikä sattui olemaan muodikasta. Kun Franklinin aikalaiset suosivat mattapintaista meikkiä ja neutraaleja sävyjä, nainen koristi itsensä glitterillä. Ystävänpäivänä hän karttoi vaaleanpunaista ja pukeutui mieluummin turkoosiin tai keltaiseen. Franklin jos kuka tiesi, kuinka erottua joukosta.

Grace Kelly

Contouring ei suinkaan ole Kardashianien keksimä asia. Grace Kelly korosti jo aikaa sitten kuuluisia poskipäitään käyttämällä kahta eriväristä poskipunaa. Hän käytti yhtä sävyä korostukseen ja toista varjostukseen, loihtien itselleen täydelliset kasvot, joita moni kadehti.

Jane Fonda

Jane Fondan kauneusrutiini on muuttunut melkoisesti vuosien varrella. On selvää, että jumppavideotähti on aina huolehtinut kehostaan, mutta tätä nykyä 83-vuotias luonnonkaunotar käyttää apunaan myös modernia teknologiaa. Fonda paljastaa käyttävänsä ihonhoidossa sinistä LED-valoa, jolla on tulehdusta vähentävä vaikutus. Hänen toinen salaisuutensa? Varmista, että sinulla on elämässäsi rakkautta!

Cher

Cher on ajaton ikoni, jonka persoonalliset kasvot ovat helposti tunnistettavat ja 75-vuotias laulaja näyttää edelleen upealta. Vaikka Cherille on toki tehty kosmeettisia toimenpiteitä, hän sanoo terveyden olevan kaiken A ja O. Siksi hän panostaa terveellisiin elämäntapoihin. Cher on lopettanut tupakoinnin, hän ei juo kahvia tai alkoholia, eikä syö punaista lihaa.

Jackie Kennedy

Kukapa voisi unohtaa Jackie Kennedyn kuohkeita kampauksia? Hiusten laittamiseen kului epäilemättä paljon aikaa, joten Kennedy halusi pitää kampauksensa kuosissa mahdollisimman pitkään. Pooshin mukaan Kennedy kääri usein hiuksensa silkkiliinaan ja nukkui aina silkkityynyliinalla. Hellävarainen materiaali esti hiuksia pörrööntymästä. Silkkityynyliinan tiedetään myös ehkäisevän hiusten kuivumista ja katkeilua.

Lähde: Poosh