OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ed Sheeran paljastaa puhuvansa päivittäin Elton Johnin kanssa – luvassa yhteinen joulukappale

Uusi-Seelantilaiselle sanomalehdelle antamassaan haastattelussa Ed Sheeran on paljasti, että laulajalegenda sir Elton John soittaa hänelle joka ikinen päivä kysyen kuulumisia. Puhuessaan NZ Heraldille Sheeran kertoi myös vastaavasti kääntyneensä Johnin puoleen saadakseen neuvoja ja lohtua kun tämän läheinen ystävä ja promoottori Michael Gudinskin kuoli yllättäen aiemmin tänä vuonna.

“Kerron tämän ihmisille ja he luulevat, että valehtelen tai liioittelen, mutta Elton soittaa minulle joka ikinen päivä”, Sheeran vakuutti. ”Aiemmin hän soitti minulle noin kerran kuukaudessa – tai no, teemme sen yleensä FaceTimessa iPadin kautta, koska kummallakaan meistä ei ole puhelinta. Sitten kun Lyra (Sheeranin tytär) syntyi ja tavasta tuli viikottainen.”

Sheeran lisäsi: “Mutta sitten kun Michael kuoli, hän soitti minulle seuraavana päivänä ja minä vain murruin ja itkin. Siitä päivästä lähtien joka ikinen päivä hän on soittanut minulle. Olipa kyseessä puolen tunnin keskustelu tai vain pari minuuttia, hän soittaa.”

Musiikkialan tähdet ovat läheisiä ystäviä ja kumppanukset julkaisevat yhteisen joulusinglen myöhemmin tänä vuonna. Sheeran paljasti uutisen tässä kuussa hollantilaisen radioaseman haastattelussa kertoen Elton Johnin ottaneen häneen yhteyttä viime vuonna, kun laulaja oli kuullut tämän vuoden 1973 joululaulun “Step Into Christmas” saavuttaneen Ison-Britannian Top 10 -listasijan ensimmäistä kertaa koskaan.

Elton John ei tosin ottanut Sheeranin paljastusta positiivisesti vastaan ja NME:lle antamassaan haastattelussa laulaja kertoi olleensa yllättynyt siitä, että Sheeran paljasti uutisen, koska hän oli itse vannonut pitävänsä kappaleen julkaisun salassa.

“Joo, hän möläytti uutisen ilmoille, eikö niin?” John laukoi NME:lle. ”Minulta vaadittiin salassapitoa, ja sitten v*tun hölösuu Sheeran menee Hollantiin! Kappaleen pitäisi kyllä ilmestyä, mutta emme ole vielä saaneet sitä valmiiksi, joten työtä on vielä tehtävänä.”

Nähtäväksi jää kuinka Elton John suhtautuu tänään Sheeranin antamaan ensimmäiseen maistiaiseen joulukappaleesta The Zoe Ball Breakfest Show -ohjelman aikana! Katso lyhyt pätkä alta: