OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kokonaisvaltainen ja tavoitteellinen saliharjoittelu – onko se vain huippu-urheilijoille?

Tämän illan Pieni pala Hannaa jaksossa klo 19.00 puhutaan mm. kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, tavoitteellisesta ja toimintakykyä ylläpitävästä saliharjoittelusta. Vieraanani on Personal Trainer Aleksi Laajoki, Aleksi on myös koulutettu hieroja ja urheiluhieroja.

Aleksin oma tausta kehonrakennuksessa, antaa hyvän ja ammattimaisen lähtökohdan toimia myös valmentajana. Aleksi on kerännyt mitaleita SM-tasolla niin kamppailulajeissa kuin kehonrakennuksessakin. Aleksi toimii myös minun valmentajanani kuntosaliharjoittelussa.

Aleksin oppi ei kuitenkaan vaadi, että sinun pitäisi olla huippukuntoinen tai tehdä kaikki asiat kilpaurheilijan mentaliteetilla. Tämä jakso kannattaa katsoa, saat tietoa oman hyvinvointisi ylläpitämiseen ja paljon muuta!