OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

RE-ARMED julkaisi uuden Monoeyes singlen videon kera tulevalta juhla-EP:ltään

Kotimainen melodista death metallia soittava RE-ARMED julkaisi uuden singlen ”Monoeyes” visualisointivideon kera tulevalta tulevalta 20-vuotisjuhla-EP:ltä. Juhla-EP ”XX” julkaistaan tammikuun 27. päivänä ja julkaisijana toimii kotimainen Inverse Records.

Katso video ”Monoeyes” nyt YouTubesta:

Bändi kommentoi uutta singleä:
”Sanoitukset maalaavat maiseman mustavalkoiseksi, hieman samaan tapaan kun polarisaatio ja vihapuhe murentaa uskoa demokratiaan. Toiset tuntuvat suodattavan ’vastaukset kaikkiin kysymyksiin’ oman sosiaalisen median filtterin siivilöimänä ultimaattisena totuutena. Pähkinänkuoressaan teksteistä löytyy kuitenkin ratkaisu, aina on kuitenkin olemassa reitti ulos; sen sijaan, että taistelemme toisiamme vastaan, meidän pitäisi löytää niitä vastauksia yhdessä. Musiikillisesti tunnelma kiristyy kappaleen edetessä. Biisi on silti värikkäämpi ja monisyisempi kuin monokromaattinen visio, jonka sanoitukset maalaavat ensi silmäilyllä, aivan kuten elämä on todellisuudessa – erilaisia kerroksia päällekkäin, limittäin ja lomittain, tarttuvia koukkuja siellä täällä, vahvoja tunteita unohtamatta.”

“XX” EP:n biisilista:
1. As the Stars Align
2. Monoeyes
3. Beyond the Horizon (acoustic version)
4. Tomorrow
5. Ode to Life (symphonic version)
6. Evolve Cycle (arcade version)