OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Pukeudu tyylikkäästi myös pakkasilla: yhdeksän yllättävää talvipukeutumisen pelastajaa

Tyylikäs pukeutuminen pakkassäillä on yksi muotimaailman suurimmista haasteista. Mukavuudesta ja lämmöstä ei voi tinkiä, mutta harva haluaa silti näyttää Michelin-ukolta. Onneksi Who What Wear-sivuston muotitoimittajan neuvoilla jokainen voi pukeutua säähän sopivasti tinkimättä tyylistä.

Pehmoiset villapaidat ovat itsestäänselvyys, mutta talvipukeutumiseen voi hakea särmää myös yllättävistä vaatekappaleista. Olisitko esimerkiksi osannut ajatella, että näyttävät nahkahousut ovat farkkuja parempi vaihtoehto, sillä materiaali suojaa viimalta ja pitää jalkasi lämpimänä. Jos haluat freesata talvityyliäsi, varmista, että nämä yhdeksän sankaria löytyvät vaatekaapistasi.

Toppatakki

Okei, tämä ei tule kenellekään yllätyksenä. Talvesta ei selviä ilman kunnollista toppatakkia. Tyyliä ei kuitenkaan tarvitse uhrata, sillä toppatakit ovat juuri nyt muodissa. Mitä suurempi, sitä parempi. Sonnustaudu siis hyvillä mielin paksuun, nilkkapituiseen toppikseen tai tikkitakkiin ja nauti talvesta täysin siemauksin.

Haalari

Haalari on yllättävän monikäyttöinen kapistus, joka sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Kesällä haalarit toimivat tennarien tai sandaalien kanssa, mutta pitkälahkeista haalaria ei kannata jättää talveksi kaappiin roikkumaan. Yksiosainen asu nimittäin pitää kylmän tehokkaasti loitolla. Mikä parasta, haalari toimii myös kerrospuketumisessa, joten asua voi viilata lämpötilojen mukaan. Esimerkiksi työhaalarin alta pilkottava poolopaita on rento, mutta muodikas asu kylmempiin päiviin.

Nahkahousut

Me kaikki varmasti muistamme Frendit-jakson, jossa Ross kärsii kuumuudesta uusissa nahkahousuissaan. Komiikka sikseen, juonessa piilee totuuden jyvä; nahka on erittäin lämmin materiaali ja nahkahousut suojaavat tehokkaasti hyiseltä viimalta. Näyttävät nahkahousut ovatkin täydellinen tyylikuningattaren valinta talveen.

Neuleliivi

Neuleliivi oli viime talven suuri hitti, eikä muotimaailman innostus liivejä kohtaan näytä laantumisen merkkejä. Niitä löytyy nyt joka kaupasta ja jokaiseen makuun. Neuleliivi on erinomainen vaihtoehto paksulle villapaidalle, sillä se sujahtaa helpommin takin alle.

Neulemekko

Neulemekko on jokatalvinen klassikko. Tänä vuonna ne ovat aivan erityisen kovassa huudossa. Valitse oman makusi mukaan paksu ja ylimitoitettu, tai ohuempi, vartalon kurveja mukaileva mekko. Midi on tämän talven ehdoton suosikki ja vieläpä minimittaa lämpimämpi vaihtoehto.

Flanellipaita

Takin asemaa toimittava, ylisuuri flanellipaita on ollut yksi syksyn suosikeista katumuodissa. Tämä superlämmin vaate kulkee mukana myös talveen, kunhan kerrostat sen fiksusti.

Ylisuuri huivi

Jep, Lenny Kravitzin pahamaineinen huivi on tämän talven muoti-inspiraatio. Muhkea huivi on statement-asuste, jonka suojiin on ihana kääriytyä pahimmillakin pakkasilla.

Paksupohjaiset kengät

Uusimmat it-kengät ovat harvoin jokasään jalkineet, mutta onneksi tämä vuosi on poikkeus. Paksupohjaiset nilkkurit ja saappaat ovat syys-talven muodikkain ja käytännöllisin kenkävalinta. Ne pitävät jalkasi suojassa kylmältä ja kosteudelta, mutta näyttävät silti upeilta Instagramissa.

Pitkähihainen body

Body mielletään yleensä kesävaatteeksi, vaikka se soveltuu erinomaisesti juuri kylmän sään pukeutumiseen. Haalarin tavoin body auttaa pitämään viiman poissa iholta, mutta se on huomattavasti perinteisiä kerrastoja tyylikkäämpi vaihtoehto. Kokeile esimerkiksi pitkähihaista bodya suloisen neuletakin kaveriksi.

Lähde: Who What Wear