OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Adelen paluulevy nousi kolmessa päivässä vuoden myydyimmäksi albumiksi Yhdysvalloissa

Adelen uuden 30-albumin julkaisusta on kulunut vain muutama päivä ja siitä on jo nyt tullut vuoden myydyin albumi Yhdysvalloissa, Billboard raportoi. Albumia on myyty yli 500 000 kappaleta 19. ja marraskuun 21. päivän välisenä aikana, ohittaen Taylor Swiftin Evermore (462 000 kappaletta myyty 21.11 mennessä). Uusi albumi on myös rikkonut vuoden 2021 viikon myyntilukujen ennätyksen, ohittaen jälleen Taylor Swiftin Red (Taylor’s Version)-albumin, joka myi debyyttiviikollaan 369 000 kappaletta.

Billboardin seurantaviikko päättyy 25. marraskuuta ja lopulliset ensimmäisen viikon myyntiluvut julkaistaan sunnuntaina 28. marraskuuta, kun listoja päivittävä MRC Data on saanut viikon tietojen käsittelyn valmiiksi.

Odotettavaa on, että Adelen albumi ampaisee myös Suomessa listan kärkisijoille, mutta vielä jää arvailun varaan syrjäyttääkö se jo kaksi viikkoa listan ensimmäisellä sijalla olevan ABBA:n Voyager paluualbumin. Suomen Virallinen Lista on viikoittain julkaistava listaus Suomen myydyimmistä äänitteistä ja suoratoistopalveluiden kuunnelluimmasta sisällöstä ja se koostetaan Suomen johtavien äänitemyyntipisteiden ja musiikkipalveluiden ilmoittamien tietojen perusteella.

Paljon ylistystä kerännyt albumi sai julkaisun yhteydessä myös useaan suoratoistopalveluun eritystoiminnon, sillä Adele pyysi Spotifyta ja muita suoratoistopalveluita poistamaan “shuffle”-painikkeen albumisivuilta tarkoituksenaan säilyttää albumin yhtenäisyys, sillä kappaleet on asetettu tiettyyn järjestykseen kertomaan tarinaa, eikä sattumanvarainen kuuntelu tue tätä.