OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / stylememaeve

Viisi vinkkiä talvipukeutumiseen Megan Foxin stylistilta

Talvi on jälleen täällä. Joillekin tämä on oikea ilouutinen, mutta muodin ystäville lumi ja pakkaset tietävät vaikeita aikoja. Mahdotonta tyylikäs pukeutuminen ei toki ole talvellakaan, mutta se vaatii hieman kekseliäisyyttä. Onneksi julkkisstylisti Maeve Reilly, joka vastaa muun muassa Megan Foxin tyylistä, tietää mitä muodikas pukeutuminen tänä talvena tarkoittaa.

Maeve jakaa Poosh-sivustolla viisi julkkisten hyväksymää talvitrendiä, joista voi hakea inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen.

Verryttelypuku

Tuulipukukansana mukavuus on aina ollut tärkeää meille suomalaisille, mutta myös Hollywoodin kerma rakastaa rentoja oloasuja. Verryttelypuku löytyneekin joka ikisestä vaatekaapista. Hyvä uutinen on, että siitä on tullut pandemia-aikana myös täysin hyväksyttävä osa street wear -vaatetusta.

– Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät, että hyvä verkka-asu on minulle kaikki kaikessa. Siitä saa tyylikkäämmän pukemalla sen pariksi kultaiset korvikset ja pitkän takin, tai rennomman lisäämällä asuun lenkkarit ja lippalakin, Maeve selittää.

Nahka

Nahka on tyylikäs, mutta myös lämmin materiaali. Siksi se on täydellinen valinta talvipukeutumiseen.

– Talvikuukausien saapuessa on aika kaivaa nahkavaatteet esiin. Rakastan tyylikkäitä nahkahousuja missä tahansa neutraalissa sävyssä. Nahka on hieno materiaali myös siksi, että sen avulla asuun saadaan lisää tekstuuria ja syvyyttä, Maeve ylistää.

Ylisuuri, maksimittainen takki

Hyvä takki on yksi tyylikkään pukeutumisen tärkeimmistä kulmakivistä. Tänä vuonna paras takki on ylisuuri ja nilkkoihin asti ulottuva.

– Pitkä takki on niin monipuolinen, että sitä voi käyttää melkein minkä tahansa kanssa. Kun olen menossa ulos ja haluan tyylikkään asun, puen minihameen ja korkokenkien pariksi maksipituisen takin, Maeve kertoo.

Neutraalit sävyt ovat varmin ja monikäyttöisin valinta, mutta kirkkaatkaan värit eivät ole kiellettyjä, mikäli uskallusta löytyy.

Ylisuuri villapaita

Mitäpä olisi talvivaatekaappi ilman villapaitaa. Ylisuuri malli on paitsi mukava päällä, myös erittäin trendikäs.

– Ylisuuri neule on mahtava syksyyn ja talveen. Voit laittaa osan helmasta housujen vyötärön sisään tuodaksesi muotojasi esiin. Viimeistele asu suoralahkeisilla farkuilla ja valkoisilla tennareilla, Maeve vinkkaa.

Tikattu liivi

Lämpimät toppaliivit sopivat hyvin syksyn ja talven kerrospukeutumiseen. Tänä vuonna tikatut liivit ovat löytäneet tiensä maalaismaisemista maailman suurimpiin muotitapahtumiin.

– Tee asusta mielenkiintoisempi lisäämällä värikäs liivi, esimerkiksi kirkkaanvihreä mustan asun pariksi. Yhdistä liivi samanväriseen laukkuun ja lenkkareihin, jotta asu näyttää yhtenäiseltä, Maeve ohjeistaa.

Lähde: Poosh, Instagram