OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Crowen julkaisi kauan odotetun debyytti-EP:n sekä musiikkivideon – mukana Shade of Sorrow & Mira Cibulka

Esa Uusimaan luotsaama Crowen julkaisi tänään kauan odotetun debyytti-ep:n Prophecy. Julkaisusta vastaa Inverse Records ja juhlapäivän kunniaksi tehtiin myös musiikkivideo kappaleesta Black, jossa on mukana Shade of Sorrow ja Mira Cibulka.

Katso video tästä:

Esa Uusimaa kommentoi:

“Black biisin tekeminen tapahtui juuri edeltävän sinkun Exosus aikoihin. Muistaakseni ensiksi tein Exosuksen ja sen perään Blackin. Tämä on ainut kokonainen kappale, jonka olen säveltänyt akustisella kitaralla alusta loppuun. Alkuperäiset “harmonia” soinnutukset eivät istuneet särökitaroiden kanssa, joten laitoin perus soinnut ja biisi rupesi kulkemaan kivasti eteen päin. Mira Cibulka sävelsi kappaleeseen piano osuudet, jolla saimme tietynlaisen haikeuden ja kappale oli soitannollisesti kokonaan valmis. Biisi tarvitsi clean laulua ehdottomasti kertosäkeeseen, jolloin ainut ja hyvä vaihtoehto oli Mika Kankainen (Shade Of Sorrow) Olen itse äänittänyt, miksannut ja masteroinut Mikan projektia kolmen singlen verran, joten oli helppoa lähteä kysymään mukaan lauluihin. Demolaulut kun kuulin (kylpyammeessa pää syvällä kännykkään laulettu) niin biisihän oli aivan valmis. Tämä on Ep:n hitain biisi, joka toimii tuolle blast kompeille vastapainona. Erittäin tyytyväinen olen lopputulokseen!”

Kokoonpano:
Esa Uusimaa – Laulu & kitara
Aki Örni – basso
Teemu Hauta – rummut
Mira Cibulka – laulu

Katso aikaisemmin julkaistu Exosus musiikkivideo: