OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tamperelainen Post-Metal bändi Light Beneath julkaisi ensisinglensä tulevalta debyyttialbumiltaan

Tamperelainen post-metal bändi Light Beneath julkaisi tänään ensimmäisen singlensä nimeltään Sirens. Kappale on otettu 25.3.2022 julkaistavalta bändin nimeä kantavalta debyyttialbumilta, jonka julkaisusta vastaa Inverse Records. 

Bändi kommentoi:

“Olemme täällä kaikki, meidän omalla matkallamme. Joskus maa jää veden alle ja sitä on entistä hankalampi kulkea. Toivoa voimme hädässä hakea katseellamme karikosta, mihin viimeisillä voimilla voisimme tarrautua. Sieltä meidät hakee takaisin seireeni. “

Kuuntele single:

Light Beneath on tamperelainen vuonna 2018 perustettu post-metal-yhtye, joka sai oman muotonsa, kun neljä sen jäsentä alkoi yhdistää uniikkeja osia rakastamistaan taidemuodoista. Hiljalleen yhteinen tarve musiikin luomiseen nousi pintaan. Yhtye solmii musiikillaan post-metallin ja black metallin ainutlaatuisen liiton.

Kokoonpano:
Antti – laulu & kitara
Markus – basso
Taneli – rummut
Villepekka – kitara