OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Porsche

Tennislupaus Emil Ruusuvuoresta Porschen uusi brändilähettiläs

Porsche ilmoitti joulukuussa solmivansa kolmivuotisen pääyhteistyökumppanuuden Suomen Tennisliiton kanssa kattaen vuodet 2022-2024. Nyt yhteistyö tenniksen parissa syvenee entisestään Porschen esitellessä uuden brändilähettiläänsä, nousevan tennistähden Emil Ruusuvuoren.

– Näemme suuren potentiaalin yhteistyössä Emilin kanssa ja tämän sopimuksen kautta pääsemme vahvistamaan entisestään sidettä Porschen ja tenniksen välillä. Upeaa uraa luovalla Emilillä on samanlaiset arvot muun muassa vastuullisuudessa kuin meilläkin, kertoo Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen.

Australiassa pelaamassa oleva 22-vuotias Ruusuvuori on ehtinyt pelaamaan jo muutaman ottelun Porschen brändilähettiläänä.

– Odotan innolla yhteistyötä Porschen kanssa. Hienoa edustaa brändiä jota pidän yhtenä arvostetuimmista autobrändeistä maailmassa, kommentoi Ruusuvuori, jonka sijoitus maailmanlistalla on tällä hetkellä 90.

Ruusuvuori ei ole ensimmäinen Porschea edustava tennispelaaja, sillä brändi on tehnyt aiemmin yhteistyötä Jarkko Niemisen kanssa. Myös Suomen Tennisliitto on mielissään uusimmasta yhteistyöstä.

– Haluamme kiittää koko K-Autoa panostuksesta suomalaisen tenniksen eteen. Yhdessä olemme saaneet jo paljon aikaiseksi ja nyt uuden pääyhteistyökumppanuuden myötä syvennämme tekemistämme entisestään, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Lähde: Porsche