OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Laulaja ja näyttelijä Meat Loaf on kuollut 74 vuoden iässä

Grammy-palkittu laulaja ja näyttelijä Meat Loaf, oikealta nimeltään Michael Lee Aday, on kuollut torstai-iltana 74 vuoden iässä. Hänen pitkäaikainen agenttinsa Micheal Greene vahvisti uutisen perjantaina antamassaan lausunnossa.

Taiteilijan perhe antoi asiasta lausunnon tämän jälkeen: “Tiedämme kuinka paljon hän merkitsi niin monille teistä, ja arvostamme todella kaikkea rakkautta ja tukea, kun elämme tämän surun ajan, kun menetimme niin inspiroivan taiteilijan ja kauniin miehen. Hänen sydämestään teidän sieluihin… älkää koskaan lopettako rokkaamista!”

Meat Loaf tunnetaan voimakkaasta, laaja-alaisesta äänestään ja näyttävistä teatraalisista esityksistään. Artistin musiikkituotannosta tärkeimpänä voidaan pitää Bat Out of Hell -trilogiaa, johon kuuluu Bat Out of Hell, Bat Out of Hell II: Back into Hell ja Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose, joka on myynyt yli 65 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Vaikuttavan musiikkiuran lisäksi Meat Loaf on esiintynyt myös yli 50 elokuvassa ja televisio-ohjelmassa, välillä itsenään tai lavapersoonaansa muistuttavina hahmoina. Merkittävimpiin suorituksiin Hollywoodin saralla kuuluvat roolit Eddienä elokuvassa The Rocky Horror Picture Show (1975) ja RobertBob” Paulsonin rakastettava isorintainen hahmo elokuvassa Fight Club (1999).