OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Viisi must-vaatetta kevättalven vaihtelevaan säähän

Lunta riittää edelleen, mutta aurinko alkaa pikku hiljaa hiipiä takaisin taivaalle. Talven edettyä helmikuulle, moni suuntaa jo toiveikkaana katseensa kevääseen. Kukapa ei haaveilisi aurinkoisista ulkoilukeleistä ja kevyemmästä vaatetuksesta? Suomen sää voi kuitenkin olla arvaamaton ja kevättalven pukeutuminen siksi haastavaa. Koskaan ei voi tietää, mitä päivä tuo tullessaan. Marie Claire listasi viisi tyylikästä välikauden vaatetta, jotka tuovat kevätmieltä silloin, kun toppatakit alkavat toden teolla tympäistä.

Klassinen kipparitakki

Lämmin ja luotettava kipparitakki on toppatakkia tyylikkäämpi vaihtoehto. Sen nimeen ovat vannoneet myös historian suurimmat muoti-ikonit Jane Birkinista Jackie Onassikseen. Klassinen vaate onkin hyvä lisä ihan kenen tahansa kaappiin. Kiitos sen yksinkertaisen siluetin, kipparitakki on erittäin monikäyttöinen ja palvelee käyttäjäänsä kevään vaihtelevassa säässä.

Villapaita

Villapaitoja ei kannata ihan vielä pakata talvisäilöön, sillä hyvää neuletta voi käyttää melkein vuoden ympäri. Villapaita toimii kaiken kanssa ja sen ympärille on helppo rakentaa erilaisia asuja säästä riippuen. Keväällä sen kaveriksi sopivat vaikkapa söpö mekko ja sukkahousut. Muista panostaa laatuun; valitse lämmittävä luonnonmateriaali, kuten villa tai kashmir.

Ruudullinen hame

Ruutuhame on jo pitkään elänyt uutta nousukautta, eikä se katoa katukuvasta tänäkään keeväänä. Tämä koulutyttömäinen trendi sopii loistavasti kevättalven pukeutumiseen, kunhan muistat pukea hameen alle paksut sukkikset. Kokeile minihameen sijaan kypsempää midi-mittaa, joka tarjoaa paleville jaloille hieman enemmän peittävyyttä.

Loaferit

Okei, loaferien aika ei ole ihan vielä. Mutta heti kun lumet sulavat, saa raskaat talvisaappaat vaihtaa kevyempiin jalkineisiin, joista loaferit ovat kiistatta tyylikkäimmät. Lisää lämpöä ja tyylipisteitä saat, kun yhdistät loaferit valkoisten tai värikkäiden nilkkasukkien kanssa.

Laadukas ja käytännöllinen laukku

Oli sää mikä tahansa, hienostunut laukku tekee asusta astetta tyylikkäämmän. Arjessa toimii parhaiten kookas nahkalaukku, johon mahtuvat puhelimen ja avainten lisäksi kaikki tykötarpeet kalenterista kannettavaan tietokoneeseen. Messenger- tai reppumalli jättää kädet vapaaksi kantamuksista ja sopii erityisen hyvin vilpoisiin päiviin, jolloin haluat pitää kädet taskuissa.

Lähde: Marie Claire