OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tuskan päiväkohtaiset aikataulut julki ja kaikki lippukategoriat myyntiin

Vaikkakin eletään vielä sydäntalvea, ei ole ikinä liian aikaista fiiilistellä vääjäämättä lähestyvää kesää. Tuska 2022 -bändien esiintymispäivät ja soittoaikataulut on nyt julkistettu. Omaa lukujärjestystä Tuska-viikonlopulle voi siis jo ruveta suunnittelemaan! Aikataulu on nähtävissä osoitteessa tuska.fi/aikataulu.

Tuskan festivaalijohtaja Eeka Mäkynen kommentoi aikataulujulkaisun hieman poikkeuksellista ajankohtaa: ”Bändien esiintymispäivien ja soittoaikataulujen julkistus on aina konkreettinen merkki siitä, että kesä oikeasti lähestyy. Tuskan toimistollakin tapahtuma herättää aina lapsenomaista innostusta, kun vuoden läpi jatkuva tekeminen saa ensimmäisen hahmotettavan muotonsa. Tavallisesti aikataulut julkaistaan vasta paljon myöhemmin, ihan kesän kynnyksellä. Mutta nyt kaiken siirtelyn ja odottelun keskellä halusimme antaa muistutuksen siitä, että kesä tulee ja Tuskan ohjelma on ihan järjettömän kova, ei tätä malta pitää vakan alla!”

Artistikattaukseen on lisätty Joensuun synkästi tunnelmoiva Insomnium, joka julkaisi juuri loistokkaan Argent Moon-EP:n, jossa myös mukana hittiainesta oleva The Conjurer!

Tuska 2022 -artistien esiintymispäivät:

Pe 1.7.2022
Korn, Carcass, Beast In Black, Lost Society, Eluveitie, Heilung, Mokoma, Perturbator, Northern Kings, The Night Flight Orchestra, Red Fang, Omnium Gatherum, Elder, 1914

La 2.7.2022
Mercyful Fate, Amorphis, Stam1na, Jinjer, Insomnium, Baroness, Blind Channel, Vltimas, Oranssi Pazuzu, Shape Of Despair, Soilwork, The Birthday Massacre, Wheel, Joe Lynn Turner, Bloodred Hourglass

Su 3.7.2022
Deftones, Kreator, Devin Townsend, Symphony X, High On Fire, The Dark Element, Lähiöbotox, Stratovarius, Gloryhammer

Neloslavan ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä.

Kaikki Tuska 2022 -lippukategoriat ovat nyt saatavilla Tuskan virallisten lipunmyyntikumppaneiden verkostoissa Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippu.fi:ssä. Myös VIP Area 51 -päiväliput ovat nyt saatavilla.

Päiväliput alk. 109,00€
Kahden päivän liput alk. 139,00€
Kolmen päivän liput alk. 169,00€

VIP Area 51 -päiväliput alk. 189,00€
VIP Area 51 kolmen päivän liput alk. 289,00€

Tuskan ikäraja on 18 vuotta.