OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Red Hot Chili Peppers julkisti uuden albuminsa Unlimited Love ja ensimmäisen singlen – mukana John Frusciante

Red Hot Chili Peppers julkaisee uuden kauan odotetun Unlimited Love -albuminsa 1. huhtikuuta 2022. Albumi on ensimmäinen yhtyeen ”kulta-ajan” kitaristi John Fruscianten kanssa sitten vuoden 2006 Stadium Arcadiumin. Ensimmäisenä maistiaisena levyltä on tänään julkaistu kappale Black Summer näyttävän musiikkivideon kera, joka on taattua RHCP laatua!

Voit katsoa sen tästä:

”Haluamme tuoda valoa maailmaan, nostattaa, tuoda ihmisiä yhteen. Jokainen Unlimited Loven kappaleista edustaa eri puolia meistä ja heijastaa näkemystämme universumista. Tämä on elämäntehtävämme. Teemme töitä, keskitymme ja valmistaudumme, jotta olemme valmiita, kun suurin aalto tulee. Meri on antanut meille lahjaksi mahtavan aallon ja tämä levy on matka, joka summaa elämämme”, yhtye kuvailee.

Frusciante liittyi alun perin Red Hot Chili Peppersiin kun yhtyeen perustajakitaristi Hillel Slovakin menehtyi vuonna 1988. Fruscianten täydentämä kokoonpano äänitti yhtyeen alkutuotannon kaksi menestyneintä albumia, Mother’s Milk ja Blood Sugar Sex Magik, jotka takasivat myös viimein murron valtavirtaan. Valitettavasti Frusciante ajautui syvään heroiiniriippuvuuteen, joka pakotti hänet jättämään bändin Blood Sugar Sex Magikin kiertueella. Frusciante liittyi takaisin Chili Peppersiin kuusi vuotta myöhemmin ja levytti aina vuoden 2006 Stadium Arcadium albumille asti, ennen kuin erosi bändistä uudelleen syyskuussa 2009.

Alta voit puolestaan tarkistaa tänään julkaistun kansitaiteen sekä kappalelistan uudelle albumille.

1. Black Summer
2. Here Ever After
3. Aquatic Mouth Dance
4. Not the One
5. Poster Child
6. The Great Apes
7. It’s Only Natural
8. She’s A Lover
9. These Are The Ways
10. Whatchu Thinkin’
11. Bastards of Light
12. White Braids & Pillow Chair
13. One Way Traffic
14. Veronica
15. Let ‘Em Cry
16. The Heavy Wing
17. Tangelo