OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

6 takuuvarmaa tapaa kokeilla eläinkuosia

Eläinkuosi on mielipiteet jakava muotitrendi, jonka viehätysvoima ei kuitenkaan ole koskaan täysin kadonnut. Se palaa pinnalle yhä uudelleen ja uudelleen ja printtejä leopardista seepraan on vuosien saatossa näkynyt yhtä lailla luksusbrändien catwalkeilla kuin halpahallien hyllyillä. Tänä vuonna eläinkuosit ovat jälleen vahvasti in, mutta moni pelkää (turhaan) niiden näyttävän mauttomalta. Totuus on, että on eläinkuosia voi käyttää lukemattomin tavoin, hienovaraisesti tai näyttävästi, kainostellen tai röyhkeästi. Stylist opastaa, miten sovitat eläinprintin saumattomasti omaan tyyliisi.

Aloita asusteista

Jos ajatus eläinprinteistä pelottaa, aloita pienestä. Asusteet ovat itsestäänselvä ensiaskel villien kuosien maailmaan. Kokeile vaikka kuviollista iltalaukkua tai korkokenkiä kokomustan vaatetuksen kanssa. Pieni ripaus väriä luo kiinnostavaa kontrastia muuten yksinkertaiseen asuun.

Valitse suosikkivaatteesi

Pelkäätkö, ettei eläinkuosi ole sinun juttusi? Helpoin tapa totuttautua uuteen on yhdistää se johonkin tuttuun ja turvalliseen. Valitse siis vaatekappale, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Jos viihdyt villapaidassa, etsi leopardikuosilla koristeltu versio suosikkivaatteestasi. Viihdytkö midimekoissa? Se on täydellinen tapa käyttää eläinkuosia näyttävästi, mutta tyylikkäästi. Muista, että paljon riippuu myös asusteista. Esimerkiksi ruskea nahka näyttää tyylikkäältä harmahtavan käärmeprintin kanssa ja rauhoittaa asukokonaisuutta.

Valitse oikea väri

Oikean kuosin valinnassa on kyse muustakin kuin siitä, pidätkö seeproista vai tiikereistä. Erilaisia värivaihtoehtoja on tarjolla loputon määrä ja ne tuovat esiin kantajansa persoonallisuuden. Sopiiko tyyliisi klassinen leopardiprintti, vai oletko kenties valmis katseet kääntävään punaiseen käärmeennahkajäljitelmään? Mieti myös, sopivatko lämpimät vai kylmät sävyt sinulle paremmin.

Rakenna asu sävy sävyyn

Yksi helppo tapa kokeilla uutta kuosia on sovittaa se saumattomasti arkipukeutumiseemme. Jos viihdyt yleensä beigessä, valitse beigen villapaidan seuraksi samaan väriperheseen kuuluva leopardihuivi. Lopputulos on yllättävän hienovarainen. Sama periaate toimii missä tahansa värissä; voit yhdistää kirkkaan pinkkiin pukuun samanvärisen laukun haluamallasi eläinkuosilla. Tutkaile vaatekaappisi sisältöä ennen ostoksille lähtemistä ja päätä, minkä väristä kuosia kaappisi kaipaa.

Anna kuosien sotia

Printtien sekoittaminen saattaa kuulostaa villiltä, mutta se ei ole vain rohkeimmille muodin kuluttajille tarkoitettu trendi. Se ei oikeastaan ole edes kovin vaikeaa. Sen sijaan, että tekisit eläinkuosista asun katseenkääntäjän, voit häivyttää se muiden kuosien joukkoon. Rauhoita villieläin konservatiivisella tartaanilla tai selkeälinjaisilla raidoilla.

Uskalla kokeilla päästä varpaisiin -tyyliä

Jos et ole sitä tyyppiä, joka kokeilee asioita varovasti varpaitaan kastaen, sukella suoraan syvään päätyyn ja pukeudu samaan kuosiin päästä varpaisiin. Eläinkuosien ihanuus on, että niillä saa leikitellä niin rohkeasti kuin haluaa.

Lähde: Stylist