OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Kansallisteatteri

Kansallisteatteri järjestää tukikonsertin Ukrainalle 20.3. – lipputuotot lahjoitetaan UNICEFin kautta Ukrainan lapsille

Kansallisteatteri haluaa auttaa Ukrainaa inhimillisen kärsimyksen lievittämisessä järjestämällä tukikonsertin, jossa kuullaan musiikkia ja runoutta monien eri artistien esittämänä. Konsertti järjestetään Suurella näyttämöllä sunnuntaina 20.3. klo 17.00 ja liput tulevat myyntiin tiistaina 8.3. Esiintyjien nimet julkaistaan viikolla 10.

Ukrainan suvereeni valtio ja sen 44-miljoonainen kansa ovat joutuneet hyökkäyssodan kohteiksi. Sota on muuttunut jatkuvasti julmemmaksi. Siviiliuhrien ja pakolaisten määrä on kasvanut päivä päivältä.

– Olen todella järkyttynyt sodan syttymisestä Euroopassa, kuten varmasti kaikki ovat. Haluamme järjestää tukikonsertin talkoohengessä, koska se on tehokas tapa kerätä konkreettista rahallista apua ja samalla osoittaa näkyvästi tukea sodan runtelemalle Ukrainalle, pääjohtaja Mika Myllyaho sanoo Kansallisteatterin tiedotteessa.

Lipputuotot luovutetaan lyhentämättöminä UNICEFille

Ukrainan kriisi on eskaloitunut ja uhkaa vaikuttaa 7,5 miljoonan lapsen elämään. Taistelujen laajentuessa humanitaarisen avun tarve kasvaa. UNICEF tarjoaa turvaa ja suojaa, terveyspalveluja, vettä ja sanitaatiota, psykososiaalista tukea sekä rahallisia avustuksia Ukrainassa taistelujen jalkoihin jääneille ja niitä paenneille lapsille ja heidän perheilleen.

Katsojat voivat valita neljästä hintaluokasta, kuinka paljon haluavat maksaa lipustaan (20‒150 €). Liput tulevat myyntiin tiistaina 8.3. ja esiintyjien nimet julkaistaan viikolla 10. Konsertin tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä UNICEFille.

Lähde: Kansallisteatteri