OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Victor Ekholm

Liemus julkaisi debyyttisinglen If (No One Can See) – mukana kitaravelho Samuli Federley!

Liemus on sooloartisti Timo Mustosen hengentuote. Tänään julkaistiin debyyttisingle IF (No One Can See) Inverse Recordsin kautta. Mukana kappaleella vierailemassa on kitaravelho Samuli Federley

Katso IF (No One Can See) musiikkivideo: 

Multitalentti Timo Mustonen kommentoi:
“If (no one can see) on kappale, jonka kirjoitin alun perin suomeksi. Vaihdoin laulukielen englanniksi, koska tuohon aikaan meillä oli englanninkielinen bändi. Sävellyksen saattaminen julkaisukuntoon oli minulle henkilökohtaisesti tärkeää – saada teos niin sanotusti ulos systeemistä. Tein kaikki instrumenttiraidat itse, paitsi soolokitaraan pyysin pätevän tekijän. Samuli Federley oli helposti lähestyttävä ja kitkaton yhteistyökumppani. Kappale kertoo siitä, miten syyllisyys kalvaa ihmistä. Tyylillisesti kappale kumartaa Los Angelesin ja Massachusettsin metalliperinteiden suuntiin, ja kuuluu siellä häivähdys Vancouveriakin.”