OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Jyväskyläläinen melodista metallia soittava Justice Theory julkaisi uuden räyhäisän THE ABANDONED -singlen

Jyväskyläläinen melodista metallia soittava Justice Theory on julkaissut uuden räyhäkkään nopeatempoisen singlen THE ABANDONED! Kyseessä on toinen single heidän loppukeväästä julkaistavalta Beaten Will Rise EP:ltä. Kappaleella bändi nostaa nopeuden ja aggressiivisuuden tasoa tiukemmille kierroksille, myös bändille aiemmin epätyypillisemman vokaali-ilmaisun muodossa. Joten, ei muuta kun volumet tappiin ja mossauslihakset vetreiksi!

Kuuntele “THE ABANDONED”:

Justice Theory on nelimiehinen melodista metallia soittava bändi Jyväskylästä. Yhtye perustettiin vuonna 2012 ja on keikkaillut aktiivisesti vuodesta 2014 ympäri Suomea. Keikoista ehkä merkittävin on ollut esiintyminen Jalometalli -festivaaleilla Oulussa 2016.