OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Michaela Tuomenoksa

Without Warning ottaa tummemman vivahteen uudella Insanity singlellään!

Without Warning jatkaa kasvuaan julkaisemalla toisen singlensä joka kantaa nimeä ”Insanity”, Inverse Recordsin kautta. Uuden bändin identiteetti muodostuu hiljalleen ja tällä erää tuotos on saanut tummemman vivahteen.

”Insanity” vie kaiken selvästi uudelle tasolle ja single on yllättävä kokonaisuus ensimmäisen singlen ”Delusion” jälkeen jossa energisyys ja siniset valot loistivat. Kuulemme raskaampia elementtejä soittimissa, mutta yllätykseksi myös vokalisti Micha on tuonut uuden ominaisuuden lauluihin grunttien säestyksellä.

Katso Insanity musiikkivideo: 

Meidän toinen single ”Insanity” kiteyttää meidän identieettiä selkeämmin ja tällä tyylisuunnalla jatketaan tulevaisuudessakin bändin kehittyessä. Olen itse aina pitänyt tummemmista sävyistä ja kauhuteemasta, joten olen todella innoissani tästä yhdistelmästä” kertoo Micha.

Singlellä on selkeä punainen lanka tarinallisuudessa ja mitä pidemmälle mennään intensiivisyys lisääntyy, elektronisia elementtejä unohtamatta. Vahva toinen single joka on taatusti kuulemisen arvoinen.