OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promo kuva: Aarni Visuals / Mikko Parkkonen. Meikki: Laura Salo Creative

Rioghanin toisella singlellä käsitellään väkivaltaa kaikkein lähimpien ihmisten toimesta – kappaleesta julkaistiin myös näyttävä musiikkivideo

Suomalainen Rioghan julkaisi jälleen näyttävän musiikkivideon ja samalla toisen singlensä nimeltään Promises.  Kyseinen kappale löytyy myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta Different Kinds Of Losses. Albumi on tehty yhteistyössä Jonas Renksen (Katatonia), Einar Solbergin (Leprous), Teemu Liekkalan (Red Eleven, ex-Manufacturer’s Pride) sekä Teemu Koskelan (ex-Celesty) kanssa.

Katso Aarni Visualsin Mikko Parkkosen tekemä musiikkivideo Promises: https://youtu.be/-L-6TsxqnJM 

Rioghan kommentoi:

“ “Promises” tuo uudenlaisia värejä ja tunnelmia Rioghanista. Hieman aggressiivisempaa, hieman ‘djentimpää’, katsotaan mihin tällä päädytään. Tämän biisin lyriikka vaikutti aika paljon kappaleen yleisfiilikseen ja myös rakenteeseen, tarinan pääpiirteenä kun on väkivalta kaikkein lähimpien ihmisten toimesta. Biisissä onkin tiukkoja käänteitä ja se antaa maistiaisen uuden albumin progressiivisen metallin osastolta.”

Kuuntele Promises single