OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Fudy mediakuva

Tallinna: Uusi ruokakuljetuspalvelu saapui kaupunkiin – nappaa tarjous!

Tallinnan markkinoille on Woltin ja Bolt Foodin rinnalle avattu uusi ruokakuljetuspalvelu, Fudy. Virolaisomisteinen yritys on lähtenyt haastamaan ruokakuljetuspalveluita. OhoTV:n lähteiden mukaan yrityksen johdosta löytyy myös suomalaisosaamista.

Verkkosivustoa selatessa ei jää epäselväksi, millaisella asenteella palvelu on saapunut kaupunkiin – puhutaan vallankumouksesta ja ruokakuljetuspalvelun mullistavasta palvelusta. Koska sovellus on tullut vasta hiljattain markkinoille, siellä ei kuitenkaan vielä pysty käyttämään kaikkia ominaisuuksia. Sovelluksessa kerrotaan, että pian on saapumassa “Fudy Court”, joka mahdollistaisi tilaamisen monesta eri ravintolasta samalla kuljetuksella. Nähtäväksi jää, miten tämä käytännössä toimii ja voiko esimerkiksi jatkossa jakaa maksun usean eri käyttäjän välillä. Tietoa on vielä verrattain vähän, mutta yrityksen blogista pääsee lukemaan esimerkiksi ympäristötavoitteista ja tulevaisuudesta. Seuraamme tilannetta ja päivitämme tätä artikkelia sitä mukaa, kun saamme lisätietoja! Jäämme todellakin mielenkiinnolla odottamaan, päihittääkö yritys näin pienellä markkinalla kaksi vahvaa kilpailijaa.

Nyt kannattaa kuitenkin testata uusi palvelu, sillä avajaisten kunniaksi olemme bonganneet avajaistarjouksen. Kolmen kilometrin säteellä tilattu ruoka toimitetaan maksutta ja pidemmillä matkoilla todella edullisesti. Emme kuitenkaan ole saaneet vielä tietoa siitä, miten kauan tarjous kestää, joten kannattaa käydä kokeilemassa mahdollisimman nopeasti.


Kokeilitko uutta palvelua? Päihittääkö se kilpailijat? Kerro kokemuksestasi – info@ohotv.fi.