OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Michaela Tuomenoksa

Without Warning julkaisi uuden Black Venom -singlen

Without Warning on julkaissut uuden singlen nimeltä Black Venom. Uutukainen on yhtyeen kolmas single, joka on julkaistu Inverse Recordsin kautta.

Black Venom on intensiivinen tarina pahuudesta, manifestoituna naisen ruumiissa ja valmiina levittämään vihaa kaikkialle jonne hän eksyy, kuvailee levy-yhtiö. Musiikkivideo on toteutettu kauhumaisessa biohasardissa ympäristössä Virkkalan vanhalla Kalkkitehtaalla ja katsoja heitetään suoraan keskelle tapahtumia. Single muodostui nopeasti, kun kitaristi Juuso inspiroitui tarinan konseptista ja vahvan vision ansiosta yhtye saattoi koko projektin loppuun vain muutamassa kuukaudessa.

– Haluan purkaa omia kokemuksiani sanoituksiin ja turvaudun usein metaforiseen tulkintaan, niin kuin tein tässäkin kappaleessa. Uskon ihmisten hyvyyteen, mutta joskus harvakseltaan saatat epäonnisesti kohdata elämänpolullasi ihmisen, jota et olisi halunnut. Jonkun, joka elää kaaoksen luomisesta ja kaiken riistämisestä sinulta. Silkkaa pahuutta. Siitä tässä on kyse, mustan myrkyn levittämisestä, toteaa vokalisti Micha.

Uuden singlen voi kuunnella täältä.

Lähde: Inverse Records