OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Suomalaiset suunnittelevat vaihtoehtoa mökkijuhannukselle: Näihin kohteisiin nyt halutaan

Suomalaisten juhannussuunnitelmiin kuuluu perinteisesti keskikesän juhlan viettäminen perheen ja ystävien kanssa mökkimaisemissa, mutta juhannus kaupungissa tai matkoilla on yleistynyt yhä enemmän suomalaisten suunnitelmissa. Mökin ohella tänä juhannuksena suomalaiset suuntaavat erityisesti Lontooseen ja Etelä-Euroopan lämpöön, kertoo nettimatkatoimisto ebookers.

Ebookersin data paljastaa että suomalaiset haluavat suunnata viettämään juhannusta niin kaupunkiympäristön vilskeeseen kuin takuulämpimän rantaloman rauhaan. Suositumpien kohteiden kärkisijaa pitää niin lentojen kuin majoituksen osalta Lontoo. Lontoon suurkaupunkisykkeen rinnalle nousevat rantakohteet Etelä-Euroopasta, kuten Cannes ja Malaga.

– Perinteinen mökkijuhannus on varmasti monelle lähellä sydäntä ja yksi kesän kiistattomista kohokohdista. Mökkirannan rinnalle on viime vuosina noussut myös uusia vaihtoehtoisia kohteita joissa juhlistaa juhannusta. Suomessa perinteinen juhannussää on melko arvaamaton, joten Etelä-Euroopan rantakohteet tarjoavat suomalaiselle matkaajalle taatusti lämmintä ja aurinkoista kesäsäätä. Hyvät lentoyhteydet, monipuoliset majoitusvaihtehdot, mahdolliset vuokra-autot ja tarjolla olevat aktiviteetit mahdollistavat viime hetken matkajärjestelyt vielä juhannukseksi, ebookersin markkinointipäällikkö Leif Neuvonen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Tänä juhannuksena suomalaisia ovat ebookersin datan mukaan kiinnostaneet sellaiset matkakohteet kuin Lontoo, Teneriffa, Rodos sekä kestosuosikki Malaga. Lähikohteista esiin nousevat muun muassa Riika, Tallinna ja Berliini.

Tallinnan kaltainen kaupunki tarjoaakin juhannusviikonlopun ympärillä loistavan hinta-laatu-suhteen, ebookersilta huomautetaan. Aurinkolomasta haaveileville Rodos on niin ikään hinta-laatu-suhteeltaan hyvä valinta.

– Se tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ja tekemistä koko perheelle rannan tuntumassa. Suomalaisten suosikkikohde Lontoo tekee suuremman loven matkabudjettiin, mutta tarjoaa kaupungin voittamattomia nähtävyyksiä, Neuvonen toteaa.

Lähde: ebookers