OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

unsplash.com

Kun hiustenleikkuu ei mene niin kuin Strömsössä – Oletko jo nähnyt hulvattoman videon?

Joacim Viljamaa on nuori rap-artisti Seinäjoelta, joka julkaisi juuri debyyttialbuminsa Rytmisesti Korostettua Runoutta. Samoihin aikoihin Joacimin pikkuveli halusi leikkauttaa ns.kesätukan ja isoveli ryhtyi tuumasta toimeen ja hetken mielijohteesta touhu kuvattiin TikTokiin. Hulvatonta videota on katsottu TikTokissa jo yli 260 000 kertaa.


“En tiedä mitä tähän sanoisi” nauraa Joacim. “Julkaisin debyyttialbumin, sitä kuunneltiin viikossa muutama tuhat kertaa. Leikkasin pikkuveljen tukan päin p***että ja sitä katsottiin yhdessä viikonlopussa 120 000 kertaa. Pitäisikö ruveta parturiksi?” Sanelee Joacim.

@joacim_viljamaa

Yhtään pikkuveljeä ei vahingoitettu tässä videossa! #suomitiktok #foryou #kesätukka #läppä #pikkuveli #sheesh

♬ Turhanlaulaja – Joacim

Joacimin debyyttialbumi löytyy Spotifysta