OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Horror Dance Squadin uusi single ja musiikkivideo Ego Death tuo uusia tuulia virolaiseen metallikenttään

Virolainen modernin metallin pioneeri Horror Dance Squad tuo tuoreen tuulahduksen tämän kesän helteisiin uudella Ego Death -singlellään. Bändi joka tunnetusti rikkoo mukavuusaluettaan, yllättää fanit jälleen kerran. Uuden singlen alkusekunnit täyttävät heti odotukset joita faneilla on bändiä kohtaan: mehukasta ja anteeksiantamatonta sekoitusta poppia, punkkia ja metalcorea. Biisi on sävelletty yhteistyössä Sander Sadamin kanssa ja jonka Cody Stewart on näyttävästi miksannut.    

Ego Deathin musiikillista suuntaa heijastavat sanat puhuvat itsensä luovuttamisesta ja transformaatiosta. Laulaja Karl Mesipuu avaa “Tämän kappaleen avulla tutkimme sisäistä minäämme ja tapaamme olla vuorovaikutuksessa ympärillämme olevan maailman kanssa. Pohdimme kuinka elämme elämäämme ja miten toimia muiden kanssa parantaaksemme itseämme.” 

Laulaja Ian Karell jatkaa: “Kun ikää karttuu ja tulee uusia vastuita elämässä, tunnistan miten tärkeää on varmistaa etteivät toimintani perustu itsekkyyteen. Ego on pohjimmiltaan itsekäs, joten egon tappamalla tai ainakin jättämällä sen takapenkille, pystyt luottavaisesti jatkamaan altruistisempaa elämää.” 

Lähde: Inverse Records