OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Kuusi tekoa, jotka jokaisen treffeille valmistautuvan tulisi muistaa

Deittailun maailma on täynnä koukeroita ja sudenkuoppia. Uuden ihmisen tapaaminen on aina jännittävää, mutta hyvällä varautumisella ja oikealla asenteella se voi olla todella mukavaa. Poosh listasi kuusi tekoa, jotka jokaisen treffeille valmistautuvan kannattasi muistaa. Niiden avulla itse treffit sujuvat paljon mutkattomammin, ja mikä vielä tärkeämpää, turvallisemmin.

Varaa hyviä keskustelunaiheita

Kiusalliset hiljaisuudet ovat varsin tavallinen ensitreffien riesa. Onneksi asiaan voi vaikuttaa ennalta ehkäisevillä toimilla. Aina keskustelu ei luista luonnollisesti auttaa, joten jo ennen treffejä kannattaa miettiä muutama hyvä puheenaihe valmiiksi. Niihin on helppo turvautua, jos keskustelu kaipaa elvytystä.

Mieti helppo pakotie

Kenkään ei pidä kärvistellä painajaismaisilla treffeillä. Varaudu pahimpaan valitsemalla tapaamispaikka, josta sinun on helppo paeta, jos asiast eivät suju suunnitelmien mukaan. Voit myös miettiä valmiiksi peitetarinan, jonka varjolla sinun on helppo lähteä kesken kaiken.

Kerro ystävälle, missä olet

Naiset, huomio! Ventovieraan ihmisen tapaamiseen liittyy aina tiettyjä riskejä. Okei, on hyvin epätodennäköistä, että treffikumppanisi paljastuu kirvesmurhaajaksi, mutta tervettä varovaisuutta kannattaa noudattaa. Kerro luotettavalle henkilölle etukäteen, minne olet menossa ja kenen kanssa.

Varmista, että puhelimen akku on ladattu

Pahinta, mitä treffeillä voi tapahtua, on, että löydät itsesi hämärästä paikasta hämärän tyypin kanssa, eikä puhelimessasi ole virtaa. Varmista ennen treffejä, että puhelimen akku on täyteen ladattu, jotta voit tarvittaessa soittaa ystävälle tai tilata taksin.

Keskity siihen, pidätkö hänestä

Ensimmäsillä treffeillä tulee hermoiltua kaikesta mahdollisesta. (Mitä hän ajattelee? Ovatko hiukseni hyvin? Voinko tilata vielä yhden drinkin?) Silloin helposti unohtuu se kaikkein tärkein. Treffien tärkein päämäärä on selvittää, pidätkö toisesta. Sen sijaan, että murehtisit turhanpäiviäisistä yksityiskohdista, muista kiinnittää huomiota omiin tunteisiisi. Haluatko tavata tämän henkilön uudestaan? Kaikki muu on toisarvoista.

Rentoudu

Kun olet tehnyt kaiken tarvittavan ja varautunut treffeihin hyvin, on aika rentoutua ja antaa mennä. Treffit sujuvat paremmin, jos saavut paikalle hyvällä asenteella ja uskallat heittäytyä tilanteeseen. Suhtaudu treffikumppaniisi avoimin mielin, äläkä lataa ensimmäisille treffeille liikaa paineita ja odotuksia.

Lähde: Poosh