OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva Timo Eronen

Speedwayn superviikonloppu Varkaudessa

Elokuun puolivälissä speedwayn ystäville on tarjolla melkoinen superviikonloppu, kun Varkauden speedwaystadionilla ratkaistaan peräti kahden Suomenmestaruuden kohtalo. Lauantaina 13. elokuuta Varkauden speedwaystadionilla ajetaan kerhojoukkueiden Suomenmestaruudesta. Ensimmäistä kertaa SM-liigan historiassa ei ajeta runkosarjaa, vaan mitalit ratkaistaan jännittävällä kerrasta poikki -finaalilla. Sunnuntaina 14. elokuuta on vuorossa järjestyksessään 43. pariajon SM-finaali.

– Hieno viikonloppu on luvassa, paljon SM-mitaleita on jaossa kahtena päivänä. Hyvät fiilikset on tulevan kilpailutapahtuman suhteen. Kiinnostusta kilpailuihin on, joten uskon vahvasti, että tasokkaat kilpailut saadaan ajettua. Henkilökohtainen SM-finaali ajetaan Tampereella viikko Varkauden jälkeen, joten kuljettajat haluavat varmasti kovia eriä alle, jotta ovat hyvässä iskussa, kommentoi Varkaus Racing Team ry:n puheenjohtaja Appe Mustonen tulevaa kilpailuviikonloppua.

Varkauden Speedwaystadion täyttää samalla 40 vuotta, joten syntymäpäiviä juhlistetaan kilpailuviikonloppuna asianmukaisella ohjelmakattauksella.

Tekstilähde: Tomi Nevanperä