OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Lääkärikeskus Aava Oy

Mikael Gabrielin ego kuoli tyttären synnyttyä – tähdet herkistyvät vanhemmuuden äärelle uudessa talk showssa

Uusi keskusteluohjelma lasten kasvattamana olemisesta saa julkkikset pohtimaan, mitä he ovat oppineet vanhemmuuden kautta itsestään, omasta lapsuudestaan, vanhemmistaan ja maailmasta.

Suomen seuratuimmat äidit ja isät avautuvat syksyn edetessä ennennäkemättömällä tavalla perheistään ja lapsistaan. Toimittaja Marja Hintikan ja Duudsoneista tutun Jukka Hildénin luotsaama uusi Lasten kasvattamat -talk show tarrautuu vanhemmuuteen ja kasvattamisen herkkiin teemoihin.

Jukka ja Marja keskustelevat vieraiden kanssa avoimen rehellisesti lapsiarjen tuomista haasteista ja siitä, miten me vanhempina joudumme kohtaamaan itsemme. Aiheet ovat keveitä, kipeitä, hauskoja ja paikoitellen rankkojakin.

– Luvassa on todella herkullisia aiheita siitä, millaisina peileinä lapset meille toimivat. Aiheet vaihtelevat aina kuolemasta, kehosuhteeseen, ennakkoluuloihin, lapsuuden traumoihin ja vanhemmaksi tulemisen kipuihin, Hintikka sanoo.

Kahdeksanosaisessa sarjassa vieraina nähdään suomalaisille tuttuja kasvoja, jotka kaikki ovat oivaltaneet olevansa lastensa kasvattamia.

Ohjelmassa kuullaan rap-artisti Mikael Gabrielia, tv:stä tuttua kirkkoherraa Kari Kanalaa, näyttelijä Laura Malmivaaraa, koomikko Ali Jahangiria, fysioterapeutti ja ex-missi Piritta Hagmania, laulaja-lauluntekijä Erin Anttilaa, liikemies Jari Sarasvuota, Duudsoneiden Jarppi Leppälää sekä mediapersoona Jenny Lehtistä.

Lasten kasvattamat -talk show alkaa torstaina 15. syyskuuta. Talk show on katsottavissa Youtubessa ja kuunneltavissa esimerkiksi Suplassa ja Spotifyssa.

Lähde: Lääkärikeskus Aava Oy