OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Taneli Niinimäki

Asunmaa hakemaan ehjää suoritusta Kouvolasta: “Ajetaan omaa kilpailua”

Teemu Asunmaa lähtee Kouvolan SM O.K. Auto-ralliin hakemaan omaa parasta suoritustaan. Neljäntenä SM-pisteissä oleva Asunmaa haastaa pronssimitalista kauden päätösosakilpailussa.

Asunmaa, 35, sekä kartanlukija Ville Mannisenmäki, 27, kilpailevat Ralli SM -kauden päätösosakilpailussa SM O.K. Auto-rallissa. Numerolla 4 matkaan starttaava Asunmaa hakee hyvän sijoituksen kautta runsasta pistesaalista. Kauden päätösosakilpailusta ovat jaossa 1,5-kertaiset SM-pisteet.

– Mestaruushan ei käytännössä ole enää mahdollinen, pronssista voidaan ajaa mutta ei oteta siitä paineita. Ajetaan omaa kilpailua ilman isompia kamppailuita, Asunmaa kommentoi.

Kouvolan SM-rallin vuonna 2019 voittanut Asunmaa toivottaa uuden reitin tervetulleeksi.

– Kouvolassa on aina ollut isoa ja hienoa tietä, mutta erikoiskokeet eivät koskaan ole olleet helppoja. Nyt on paljon uutta reittiä, vain kymmenisen kilometriä on ajettu ennen. Toivottavasti isojen teiden seassa on myös pienemmän tien osuuksia.

Kilpailua edeltävänä viikonloppuna testiä ajanut Asunmaa lähtee hyvillä mielin kauden päätökseen. Auto ja mies ovat iskussa runsaan testipäivän jäljiltä.

– Kertailtiin nuottia ja treenailtin ajoa viikonloppuna, yhteensä ajettiin noin 80 kilometriä. Samoilla säädöillä mennään kuin Mikkelissäkin, ja haettiin lähinnä ajamiseen pieniä juttuja. Kaikki on kunnossa kilpailua varten, ja on mukavaa lähteä.

SM O.K. Auto-ralli ajetaan 1. lokakuuta.

Lähde: Asunmaa Racing -tiedotus