OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Viisi tämän syksyn must-vaatetta

Kylmenevät ja arvaamattomat syyskelit vaativat jälleen vaatekaapin päivittämistä. Vaikka kesämekot ja sandaalit täytyy pakata varastoon, saa muhkeat neuleet ja säänkestävät saapikkaat kaivaa taas esiin. Poosh pyysi julkkisstylisti Dani Michelleä paljastamaan keskeisimmät vaatekappaleet, joista hänen syystyylinsä tänä vuonna koostuu.

Leggingsit

Monen mielestä leggingsit kuuluvat vain ja ainoastaan salille, mutta Michelle vakuuttaa, että laadukkaat leggingsit sopivat myös katumuotiin.

– En malta odottaa, että pääsen taas pukeutumaan leggingseihin, hän hihkaisee.

Michelle itse suosii yleensä mustaa ja korkeavyötäröistä mallia. Materiaaleja löytyy moneen makuun, mutta treenivaikutelmaa välttelevän ehdoton valinta syksyyn on tekonahka.

Kuva: pexels.com

Saapikkaat

Syksyn tullen on jälleen aika vaihtaa jalkaan jotain lämpimämpää ja säänkestävämpää.

– Kun säät kylmenevät, on aika ottaa käyttöön upeat, umpikärkiset saapikkaat. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä nilkkurit vai polvimittaiset saappaat, Michelle sanoo.

Hän rakastaa teräväkärkisiä saapikkaita, mutta tänä vuonna myös neliskanttinen kärki on in.

Kuva: pexels.com

Pitkä takki

Kun alkaa tulla kylmä, asun kruunaa lämmin ja muhkea takki. Michellen suosikki on näyttävä, pohjemittainen takki.

– Pitkä takki saattaa tuntua liian juhlavalta arkeen, mutta se on oikea boss move… Voit stailata sen mekkojen, farkkujen ja toppien päälle tai jopa college-asun pariksi, jolloin se tekee kokonaisilmeestä välittömästi tyylikkäämmän, Michelle vinkkaa.

Kuva: pexels.com

Poolo

Lämmittävä poolokaulus on joka syksyn ja talven must.

– Vaikka poolo saattaa palauttaa mieleen muistikuvia kouluajoilta, korkeassa kauluksessa on jotain todella tyylikästä. Se on klassikko, jota ovat käyttäneet kaikki prinsessa Dianasta Steve Jobsiin, Michelle muistuttaa.

Kuva: pexels.com

Jättikokoinen huivi

On sanomattakin selvää, että huivit kuuluvat syys-talven pukeutumiseen. Ylisuuri huivi on Michellen valinta, sillä se on lämmin että näyttävä.

– Iso huivi tuo lämpöä syksyyn, mutta se on olla myös pelkästään muodikas asuste… Upean värinen tai kauniisti kuvioitu huivi on mukavuutta tuova lisä tyyliisi, hän toteaa.

Kuva: pexels.com

Lähde: Poosh